Life

Reacție neașteptată! Oana Zăvoranu, mărturisiri despre Iulia Albu. Ce spune despre stilistă

08.12.2020 | 12:40
Reactie neasteptata Oana Zavoranu marturisiri despre Iulia Albu Ce spune despre stilista
Reacție neașteptată! Oana Zăvoranu, mărturisiri despre Iulia Albu. Ce spune despre stilistă. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Oana Zăvoranu face spectacol pe rețelele de socializare de când a luat la puricat „divele” din România, de data aceasta având o reacție total neașteptată la adresa Iuliei Albu, fosta soție a creatorului de pantofi, Mihai Albu. 

Actrița a mărturisit că urmărește foarte puține personalități în mediul online, precizând cu această ocazie și care este părerea sa despre stilista și creatoarea de modă Iulia Albu, una dintre vedetele care analizează ținutele celor din showbiz-ul autohton.

ADVERTISEMENT

Oamenii s-ar fi așteptat ca Oana Zăvoranu să nu aibă o reacție pozitivă legat de vedeta de televiziune, dar surpriză are numai cuvinte de laudă la adresa criticului de modă pe care o consideră „nebună”, la fel ca ea. Bruneta consideră că stilista are ceva „special”.

Oana Zăvoranu, verdict despre Iulia Albu, fosta soție a lui Mihai Albu

„Îmi place! E o nebună mișto, extravagantă în felul ei, cu vorbele la ea, și ca orice om special, «răcită» ca și noi ăștia speciali”, a fost mărturisirea făcută de actrița din serialul „Sacrificiul”, pe Instagram, când a fost întrebată ce părere are despre Iulia Albu.

ADVERTISEMENT

Reacția Oanei Zăvoranu a fost una total neașteptată, criticul de modă atacând-o în repetate rânduri legat de stilul său vestimentar. Totul a început după ce stilista a vrut să-i dea câteva sfaturi de modă frumoasei actrițe, schimbul de replici degenerând într-un scandal monstru.

„Să-i mai dau și eu o pâine să mănânce Iuliei Albu căreia îmi cer scuze că nu am venit îmbrăcată cu un raton mort de cinci zile și cu cinci ouă în nas. Îmi pare rău. Sunt haine foarte scumpe…

ADVERTISEMENT

N-aș vrea să-ți arăt etichetele”, declara în urmă cu câțiva ani Oana Zăvoranu după ce Iulia Albu a desființat-o pe fosta soție a lui Pepe, notează romaniatv.net.

La vremea respectivă celebrul fashion editor cataloga una dintre ținutele actriței ca fiind „vulgară, de maxim prost gust, inacceptabilă, intolerabilă care, în lipsa purtătoarei, ar fi demnă de a fi expusă cel mult în vitrina unui sex shop”.

ADVERTISEMENT

Se pare că cele două vedete au îngropat securea trecutului, în momentul de față Oana Zăvoranu uitând toate cuvintele dure pe care le-a auzit în ultima perioadă despre ținutele sale.

ADVERTISEMENT