Fotbal intern

Reacţie nervoasă a lui Cânu la finalul meciului: “Ne-a făcut praf”

ACS Poli a învins-o pe UTA cu 2-1, însă bănăţenii nu au avut la finalul meciului motive de bucurie, mai ales că au terminat meciul în inferioritate numerică. În minutul 65, George Neagu a...
13.06.2017 | 00:04
Reactie nervoasa a lui Canu la finalul meciului Nea facut praf

ACS Poli a învins-o pe UTA cu 2-1, însă bănăţenii nu au avut la finalul meciului motive de bucurie, mai ales că au terminat meciul în inferioritate numerică. În minutul 65, George Neagu a fost eliminat de pe teren pentru cumul de cartonaşe galbene, lucru ce a produs multă iritare în rândul jucătorilor lui Poli. La finalul meciului, Gabriel Cânu, autorul celui de-al doilea gol pentru timişoreni, a avut o reacţie nervoasă la adresa arbitrajului lui George Găman. Fundaşul l-a atacat pe arbitru, acuzându-l că a ajutat echipa oaspete, amintind şi de un episod petrecut la meciul cu Pandurii Târgu Jiu.

“Ne aşteptăm la un meci greu în deplasare. Puteam să câştigăm mai clar, dar n-am fost atenţi. Momentan avem avantaj. Sper să nu ne arbitreze tot Găman. Ne-am săturat de el! Strătilă îl ia cu mâna de picior pe Neagu, e în patru labe şi Găman îmi zice cu zâmbetul pe buze că e fault de joc. Asta îmi zice domnul Găman, marele arbitru Găman. Ne-a făcut praf în ultima lună. A venit olteanul Găman la meciul cu Pandurii, vorbea cu fuse, duse şi-şi lua limba în gură cu Erico. Nu fac circ aici, încerc să pun punctul pe i. Ce naibii, îl lăuda pentru ce gol a dat, mai avea puţin şi-l săruta. Suntem fraierii lui Găman? Cu Pandurii am înţeles, hai că e oltean, dar e şi arădean acum?”, a declarat la finalul meciului Gabriel Cânu.

ACS Poli Timişoara şi Pandurii Târgu Jiu s-au întâlnit în etapa a 12-a play-out-ului, la acel meci, Pedro Henrique fiind eliminat în minutul 41 tot pentru cumul de cartonaşe galbene.