Fotbal intern

A venit rezultatul celui de-al doilea test făcut de Ricardinho pentru Covid-19. Ce decizie a luat Voluntariul

18.05.2020 | 13:35
A venit rezultatul celui deal doilea test facut de Ricardinho pentru Covid19 Ce decizie a luat Voluntariul
ADVERTISEMENT

Faptul că Ricardinho de la Voluntari a ieşit pozitiv la un test pentru COVID-19 a fost ştirea care a alertat întreg fotbalul românesc. Oficialii clubului de care aparţine au precizat că jucătorul este izolat, se simte bine şi nu prezintă simptome. Apar probleme şi în cazul lui Laidouni.


UPDATE, 18 mai, ora 12:45. A venit și rezultatul celui de-al doilea test efectuat de portughezul Ricardinho. Din fericire pentru fundaș și pentru cei de la Voluntari, acesta este negativ, anunță antenasport. Astfel, lotul celor de la FC Voluntari condus de Mihai Teja va intra în cantonament.

ADVERTISEMENT

UPDATE 16 mai, 20:00 / Ioan Andone, managerul echipei FC Voluntari, a oferit detalii suplimentare în ceea ce îl priveşte pe Ricardinho. „S-au făcut două teste, acela complet şi cel rapid în care Ricardinho a ieşit pozitiv, singurul care a ieşit pozitiv. El vine după accidentare, el a fost plecat în Portugalia din toamnă, de când s-a accidentat. A avut operaţia şi recuperarea. El trebuia să se prezinte bun de antrenament la începutul lui martie. Asta a fost discuţia cu doctorii unde s-a operat. Noi i-am plătit operaţia. Eu sper ca testul rapid să fi dat eroare, dacă nu, va rămâne în carantină. El e izolat total, a făcut testul separat, nu s-au văzut toţi, aşteptăm să vedem testele care s-au făcut şi s-au trimis la Matei Balş. Să vedem ce se întâmplă“, a declarat „Fălcosul“ la Telekomsport.


Știrea inițială, 16 mai, ora 12:00

„Ricardinho se simte foarte bine. E izolat într-una dintre camerele de la stadion“

În urma testului rapid pentru noul coronavirus, portughezul care joacă pe postul de fundaş dreapta la echipa ilfoveană a primit răspuns pozitiv. Acurateţea respectivei testări nu este însă de 100%, aşa că Ricardinho a fost reevaluat medical la scurt timp, dar noile rezultate nu au sosit încă.

ADVERTISEMENT

În prezent, fotbalistul stă în izolare, fiind cazat în incinta stadionului din Voluntari. El nu are voie să părăsească spaţiul în care este cantonat şi nici să interacţioneze cu alte persoane.

În conformitate cu protocolul impus, toţi jucătorii formaţiei de la marginea Bucureştiului au fost testaţi pentru noul coronavirus. De data aceasta, precizia este de 100%, iar rezultatele finale vor veni în cursul zilei de luni.

ADVERTISEMENT

„A ieșit pozitiv la primul test. Acum așteptăm rezultatele celui de-al doilea test, care are o acuratețe de 100%. Sperăm să fie doar o sperietură. În Turcia și Germania au fost cazuri de jucători care au ieșit pozitiv la primul test și negativ la al doilea“, a comentat directorul executiv Robert Gheorghe despre starea lui Ricardinho.

„El se simte foarte bine, nu are nicio problemă. Și familia lui din Portugalia e bine. E izolat la stadion, într-una din camerele de acolo. Ne bucurăm că nu a intrat în contact cu nimeni. Toată lumea in siguranță.

ADVERTISEMENT

Nu ne rămâne decât să așteptăm rezultatului testului. Dacă e pozitiv va fi izolat două săptămâni. Va fi ca și cum e accidentat. Restul echipei se va antrena“, a completat oficialul pentru GSP.

Situaţie incertă pentru Laidouni

Echipa din Voluntari are parte de probleme şi cu Aissa Laidouni. Mijlocaşul francez se află în ţara natală, considerată zonă roşie, şi este greu de adus în România. Încercarea de a-i găsi bilete de avion s-a soldat cu eşec.

Conform regulilor în vigoare, provenind dintr-0 zonă roşie, Laidouni va trebui să petreacă 14 zile în carantină instituţionalizată la revenirea în ţara noastră, ceea ce înseamnă că nu va putea relua antrenamentele în același timp cu restul colegilor.

ADVERTISEMENT