Sport
notix pixel id

Răzvan Lucescu, prima reacție după întâlnirea cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță: „Oameni bolnavi. E treaba mea ce fac în timpul liber”. Video

PAOK se pregătește de meciul decisiv cu Slovan Liberec din Europa League, dar, la conferința de presă, Răzvan Lucescu a fost asaltat cu întrebări legate de întâlnirea cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță.
24.11.2021 | 13:57
Răzvan Lucescu, prima reacție după întâlnirea cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță: „Oameni bolnavi. E treaba mea ce fac în timpul liber”. Video
Răzvan Lucescu, prima reacție după întâlnirea cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță: „Niște oameni bolnavi”. Video. FOTO: Captură YT Paok
ADVERTISEMENT

La câteva ore distanță de la apariția știrii că s-a întâlnit cu oficialii Federației Române de Fotbal, iar presa a speculat că ar putea lăsa-o pe PAOK pentru echipa națională a României, Răzvan Lucescu a comentat zvonurile la conferința de presă dinaintea meciului cu Slovan Bratislava.

Cum a comentat Răzvan Lucescu întâlnirea cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță

„Nu îmi place să vorbesc despre timpul meu liber. Nu este prima dată când m-am întâlnit cu acești oameni. Îi cunosc de foarte mult timp.

Sunt aici, la PAOK, am contract pe durata a trei ani de zile și vreau să stau la PAOK. Nu am ce să zic mai mult.

ADVERTISEMENT

Nu știu cine le-a postat, nu știu cine a făcut acele poze, dar sunt niște oameni bolnavi cei care au făcut-o. Pentru mine, un lucru e clar. Nu există niciun interes. Nu e prima dată când ne întâlnim, repet.

M-am mai întâlnit cu acești oameni, în același restaurant, dar fără să existe o astfel de situație. Nu am altceva de comentat. Sunt antrenorul lui PAOK și voi rămâne la PAOK”, a declarat Răzvan Lucescu, la conferința de presă.

ADVERTISEMENT

Răzvan Lucescu este antrenorul lui PAOK din luna iulie a acestui an, antrenorul român pregătind trupa din Salonic și în perioada 2017-2019, atunci când a reușit să câștige un titlu și două Cupe ale Greciei.

Lucescu junior are un contract beton la PAOK

Actuala înțelegere a antrenorului român cu gruparea patronată de Ivan Savvidis e valabilă până în vara lui 2024. Mai mult, clauza de reziliere a lui Răzvan Lucescu este uriașă, nu mai puțin de 7 milioane de euro, iar salariul este și el unul pe măsură.

ADVERTISEMENT

1,8 milioane de euro pe sezon câștigă tehnicianul în vârstă de 52 de ani la Salonic.

Prin urmare, șansele ca Federația Română de Fotbal să îl desprindă pe Lucescu de PAOK sunt foarte mici. Cu toate acestea, în acest moment al sezonului, singurele care nu sunt de partea antrenorului sunt rezultatele.

După zece etape scurse din Superliga Greciei, alb-negrii sunt doar pe locul 3 în clasament, la șapte puncte în spatele liderului și al marii rivale, Olympiakos. Situația nu este roz nici în Conference League, acolo unde echipa românului nu e sigură de calificarea în primvară.

ADVERTISEMENT

Meciul cu Slovan Bratislava, care se joacă miercuri, 25 noiembrie, de la ora 19:35, este capital pentru eleni. Slovan și PAOK au același număr de puncte înaintea jocului din penultima rundă, șapte. Slovacii sunt însă pe locul 2, deasupra lui PAOK, datorită golaverajului superior.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik