Sport

Reacție savuroasă a unui fan după ce Simona Halep a suferit o nouă ruptură musculară. Ce mesaj a primit românca

Simona Halep a avut un an de coșmar și problemele fizice par să nu se mai termine. Un fan i-a făcut o propunere inedită marii campioane.  
20.08.2021 | 09:50
Reactie savuroasa a unui fan dupa ce Simona Halep a suferit o noua ruptura musculara Ce mesaj a primit romanca
ADVERTISEMENT

Revenită în circuit după pauza forțată de trei luni, din cauza rupturii musculare suferită la Roma, Simona Halep a trebuit să abandoneze turneul de la Cincinnati, tot din cauza unei rupturi musculare.

În setul 2 al meciului cu Magda Linette, din turul 2, Simona Halep a cerut intervenția medicului după ce a resimțit dureri la coapsa piciorului drept. Verdictul: ruptură musculară la mușchii adductori.

ADVERTISEMENT

Ce i-a transmis un fan Simonei Halep

Simona Halep are fani pe toate meridianele. Cei din America de Nord au primit-o cu entuziasm la Montreal, primul turneu la care a participat românca după trei luni de recuperare.

A urmat turneul de la Cincinnati și o nouă accidentare care a scos-o temporar din circuitul mondial. Un fan nu a mai suportat să o vadă suferind și i-a transmis un mesaj inedit.

ADVERTISEMENT

”Spune că nu e aşa, Simo! Îţi dau adductorul meu în loc!”, a scris fanul pe contul de Twitter al Simonei Halep.

 

Jucătoarea română speră ca în cele 11 zile până la startul ultimului turneu de Grand Slam al anului, US Open, să se recupereze și să revină pe teren.

ADVERTISEMENT

Pe 30 august va începe US Open însă, șansele ca Simona Halep să fie în deplinătatea forțelor fizice sunt mici.

Cronologia suferințelor Simonei Halep

Simona Halep s-a confruntat cu numeroase probleme medicale încă de la primul turneu la care a participat anul acesta, în Australia, la Gippsland Trophy. Românca a resimțit dureri la spate.

ADVERTISEMENT

La următorul turneu, Australian Open, românca a simțit dureri la umăr, pentru ca la Miami să fie nevoită să abandoneze îniantea întâlnirii cu Anastasija Sevastova.

Halep nu a putut juca nici în întâlnirea România – Italia din Billie Jean King Cup. Au urmat participările la Stuttgart și la Madrid, primele turnee în care nu a mai fost nevoită să abandoneze din cauza durerilor.

Totul a culminat cu ruptura musculară la gambă, la Roma, în meciul cu Angelique Kerber. Românca a ratat rând pe rând Roland Garros, Wimbledon şi Jocurile Olimpice de la Tokyo.

ADVERTISEMENT