Sport

Prima reacţie a Simonei Halep după calificarea în optimile de la Australian Open: “Nu am fost prea relaxată”

Simona Halep a obţinut o nouă victorie, de această dată cu Danka Kovinic, scor 6-2, 6-1, şi s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open 2022. Românca a oferit o primă reacţie pe teren
22.01.2022 | 04:50
Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in optimile de la Australian Open Nu am fost prea relaxata
Ce a spus Simona Halep după calificarea în optimile de finală de la Australian Open 2022 (sursă foto: hepta.ro)
ADVERTISEMENT

Simona Halep s-a calificat în optimile de finală de la Australian Open, după ce a învins-o pe Danka Kovinic, scor 6-2, 6-1. Fostul număr 1 mondial a reuşit un nou meci foarte bun la Melbourne.

Reacţia Simonei Halep după calificarea în optimile de finală de la Australian Open 2022

“Mă simt foarte bine, mereu îmi place să joc în Australia. În faţa acestui public este mereu o plăcere să joc. Simt că am jucat bine şi că sunt aproape de cel mai bun nivel al meu. Danka a fost obosită, a avut un meci foarte greu înainte.

ADVERTISEMENT

Este mereu o provocare să joc aici şi deja mă concentrez la următorul meci. Azi nu a părut că am fost foarte relaxată, dar contează că sunt sănătoasă.

Sunt foarte mulțumită cum am jucat și de abia aștept următorul joc. Mă simt mereu concentrată, mă simt încrezătoare acum.

ADVERTISEMENT

Poţi să-mi spui cu cine voi juca? Nu s-a terminat? (n.r. Simona Halep se va duela cu jucătooarea care va câştiga meciul dintre Tamara Zidansek şi Alize Cornet). Acum mă pot bucura că joc tenis, sunt fericită și mă bucur că pot să fiu aici”, a spus Simona Halep.

Simona Halep, start perfect de 2022. Are opt victorii consecutive

Simona Halep se simte foarte bine în startul sezonului 2022 şi a ajuns, după succesul din meciul cu Danka Kovinic, la opt victorii consecutive în acest an.

ADVERTISEMENT

La primul turneu al anului, WTA Melbourne Summer Set 1, pe care l-a şi câştigat, Simona Halep le-a învins pe Destanee Aiava, Elena-Gabriela Ruse, Viktorija Golubic, Zheng Qinwen şi Veronika Kudermetova.

Simona Halep a continuat forma bună şi la Australian Open 2022, unde a ajuns în optimile de finală, după ce a câştigat meciurile cu Magdalena Frech, Beatriz Haddad-Maia şi Danka Kovinic.

ADVERTISEMENT

În plus, la Australian Open 2022, Simona Halep a obţinut toate cele trei victorii fără set pierdut şi a petrecut destul de puţin timp pe teren, un mare avantaj înainte de următoarea partidă.

Câţi bani a câştigat Simona Halep la Australian Open 2022

După calificarea în optimile de finală de la Australian Open 2022, Simona Halep şi-a asigurat un cec în valoare de 236.281 de dolari (328.000 de dolari australieni). În plus, constănţeanca a obţinut 240 de puncte WTA.

Dacă va obţine calificarea în sferturile de finală, Simona Halep va câştiga 387.919 de dolari (538.500 de dolari australieni) şi va primi 430 de puncte WTA.

ADVERTISEMENT