Sport

Prima reacţie a Simonei Halep după eliminarea de la Indian Wells 2022: “E dureros când pierzi un astfel de set”

Simona Halep a oferit o primă reacţie după eliminarea de la Indian Wells 2022. În semifinale, românca a fost învinsă de Iga Swiatek, scor 6-7(6), 4-6, după ce a acuzat probleme medicale în setul 2.
19.03.2022 | 06:28
Prima reactie a Simonei Halep dupa eliminarea de la Indian Wells 2022 E dureros cand pierzi un astfel de set
ADVERTISEMENT

La conferinţa de presă de la finalul meciului cu Iga Swiatek, Simona Halep a oferit o primă reacţie după eliminarea din semifinalele Indian Wells.

Ce a spus Simona Halep după ce Iga Swiatek a eliminat-o de la Indian Wells 2022

“Am avut destule şanse şi este dureros când pierzi astfel un set. Chiar şi aşa, dacă aş fi câştigat primul set, eram departe de victorie”, a spus Simona Halep când a fost întrebată de primul set al semifinalei cu Iga Swiatek.

ADVERTISEMENT

În primul set al semifinalei, Simona Halep a servit, la 5-4, pentru câştigarea actului, însă Iga Swiatek a făcut break-ul. Apoi, în tie-break, românca a avut două mingi de set, care au fost salvate de poloneză. Într-un final, Swiatek s-a impus în setul 1 cu 7-6(6).

“Rămân cu încrederea după acest meci. Este prima săptămână în care am simţit că am atins nivelul pe care mi-l doresc. A fost un meci bun pentru mine. Am avut câteva ocazii, dar nu am reuşit să profit de ele.

ADVERTISEMENT

Un meci greu, în care ea (n.r. Swiatek) a jucat foarte bine. Tot meritul îi revine pentru că a fost mai concentrată în momentele importante”, a mai spus Simona Halep.

Simona Halep s-a accidentat în setul 2 al semifinalei cu Iga Swiatek

În al treilea game al setului secund, după un schimb de mingi, Simona Halep a acuzat probleme la coapsa piciorului stâng. Românca a cerut imediat intervenţia medicului, care i-a aplicat un bandaj uriaş.

ADVERTISEMENT

Revenită pe teren, Simona Halep a făcut imediat break-ul şi a câştigat trei game-uri consecutive. Cu toate acestea, la 4-2, problemele fizice au început s-o macine, iar acest lucru s-a văzut în mişcarea pe teren.

Iga Swiatek a profitat imediat de conjunctură şi a câştigat următoarele patru game-uri, care i-au adus victoria şi calificarea în finala de la Indian Wells 2022.

ADVERTISEMENT

Simona Halep ar urma să participe la WTA Miami, turneu unde este cap de serie numărul 24. Acest statut îi oferă oportunitatea de a intra direct în turul 2, astfel că va avea câteva zile în plus pentru refacere, dacă accidentarea nu se va dovedi mai gravă.

ADVERTISEMENT
Tags: