ADVERTISEMENT
Sport

Reacție șoc a lui Dumitru Dragomir după protestele din Washington: ”Împușcă 300 și se liniștește treaba”

Autor: Gabriela Gheorghe | 07.01.2021 | 14:52
Reacție șoc a lui Dumitru Dragomir după protestele din Washington: ”Împușcă 300 și se liniștește treaba”
Reacție șoc a lui Dumitru Dragomir după protestele din Washington ”Împușcă 300 și se liniștește treaba”

Dumitru Dragomir, fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a discutat despre protestele violente de la Washington și este de părere că fostul președinte i-a chemat pe manifestanți. 

ADVERTISEMENT

Dragomir a discutat despre momentul în care Capitolul a fost ocupat de manifestanții pro-Trump, acolo unde trei oameni (o femeie și doi bărbați) și-au pierdut viața din cauza unor ”urgențe medicale”.

Sute de manifestanți pro-Trump au intrat în Capitoliu și mai multe clădiri din complex au fost evacuate, iar fostul președinte al LPF spune că ei au fost chemați de către fostul președinte al Statelor Unite.

”Împușcă 2-300 și se liniștește treaba”

„Eu am fost proTrump, dar acum a comis-o. El i-a chemat. A vrut să arate cât de tare poate să fie după ce nu mai e președinte. E pericol. Are 70 de milioane de votanți. Vă dați seama ce poate să facă? Când ajungi la nivelul ăsta te domină paranoia.

ADVERTISEMENT

Puterea este cea mai de preț, după sănătate. De asta umblă oamenii după bani și d-astea… pentru a avea putere. Împușcă 2-300 și se liniștește treaba. Sunt mulți nebuni…”, a declarat Dumitru Dragomir, la ProSport LIVE.

Congresul Statelor Unite ale Americii a suspendat miercuri de urgență sesiunea care trebuia să clarifice succesul lui Joe Biden, cel care a câștigat alegerile de anul trecut în fața lui Donald Trump.

Congresul a validat victoria lui Biden

Fostul președinte al SUA, cel care a refuzat să accepte că a pierdut, și-ar fi chemat susținătorii la proteste la Washington, în marja acestei sesiuni protocolare. Manifestanții au mers către Congres, iar acolo au pornit proteste violente. Poliția Capitolului a cerut personalului Congresului să evacueze clădirea Cannon, dar și altele din jurul Capitolului, la puțin timp după ce Donald Trump a ținut un discurs.

ADVERTISEMENT

Capitolul de la Washington, locul care a ținut capul de afiș al interesului la nivel mondial pentru mult timp în ziua de ieri, este o adevărată casă a groazei pentru oamenii din America.

De-a lungul timpului, mai multe bombe au fost detonate aici, de asemenea, au fost și tentative de omor ale președinților, dar și crime. Congresul american a validat succesul lui Joe Biden.

ADVERTISEMENT

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!