Sporturi

Moment amuzant la finalul partidei Alize Cornet – Mihaela Buzărnescu. Cele două jucătoare s-au dat cap în cap :) Mesajul franţuzoaicei pentru româncă

23.03.2019 | 18:46
Moment amuzant la finalul partidei Alize Cornet  Mihaela Buzarnescu Cele doua jucatoare sau dat cap in cap  Mesajul frantuzoaicei pentru romanca

Alize Cornet a învins-o în două seturi pe Mihaela Buzărnescu în turul II de la Miami, scor 7-6, 6-1. Cele două jucătoare sunt bune prietene, astfel că eșecul a fost digerat cu zâmbetul pe buze de sportiva noastră. 

Moment amuzant la finalul partidei Alize Cornet – Mihaela Buzărnescu

De altfel, Cornet și Buzărnescu au oferit un moment amuzant la final, când s-au dat cap în cap involuntar şi au fost aproape să se sărute. „Ce bătălie! O oră și 20 de minute a durat numai primul set. Respect enorm pentru Miki. E o jucătoare incredibilă și o persoană grozavă” a scris Cornet pe Twitter.

Mihaela Buzărnescu a intrat chiar din turul 2 la Miami, fiind cap de serie numărul 30. Sportiva noastră și-a schimbat recent antrenorul, însă mutarea nu s-a dovedit momentan una inspirată. În schimb, Alize Cornet a intrat din primul tur, trecând de bielorusa Vera Lapko. În următorul tur, Cornet o înfruntă pe Karolina Pliskova.

Alize Cornet și Mihaela Buzărnescu se pot întâlni din nou în luna aprilie, la semifinala de FED Cup dintre Franța și România, programată în weekend-ul 20-21 aprilie. Ambele sportive și-au reprezentat țările în primul tur. Cornet a jucat un meci în duelul Belgia – Franța, câștigat de franțuzoaice cu 3-1. Cornet a învins-o pe Mertens în două seturi la acel duel.

Simona Halep – Polona Hercog live video Miami

În comparație, Mihaela Buzărnescu a jucat două partide în duelul Cehia – România, iar pe ambele le-a pierdut, cu Pliskova și cu Siniakova. De altfel, Buzărnescu are un an 2019 de coșmar. În acest moment, Miki are 14 înfrângeri în ultimele sale 15 meciuri, singurul succes venind la Acapulco împotriva Dariei Gavrilova. Ca o comparație, înainte de această serie 1-14, Buzărnescu a reușit o serie 12-3, care a ajutat-o să urce în top 30 WTA.

A fost o revanșă a lui Cornet în fața lui Buzărnescu, în fața căreia pierduse la Hobart în ianuarie 2018. Franțuzoaica venea la rândul său după o serie modestă, cu eliminări încă din primul tur la Dubai, Indian Wells și Guadalajara.