Sport

Reacție surprinzătoare a lui Dănuț Lupu: „Dinamoviștii și steliștii au dispărut. Fiecare e cu buzunarul lui!”

Situația delicată în care se află Dinamo naște reacții care mai de care mai vehemente din partea foștilor jucători emblematici ai ”câinilor”.
14.10.2021 | 18:20
Reactie surprinzatoare a lui Danut Lupu Dinamovistii si stelistii au disparut Fiecare e cu buzunarul lui
ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu a făcut parte din echipa Dinamo de la sfârșitul anilor ’80, cea care avea să joace o semifinală de Cupa Cupelor în 1990.

Fostul mijlocaș este considerat unul dintre jucătorii emblematici ai trupei din Ștefan cel Mare, chiar dacă adesea a intrat în conflict cu fanii roș-albilor din cauza declarațiilor sale.

ADVERTISEMENT

Dănuț Lupu susține că sunt puțini foști jucători care se pot identifica cu Dinamo

Fostul internațional a comentat posibilitatea cooptării lui Florin Răducioiu în conducerea clubului din Ștefan cel Mare.

Lupu și Răducioiu au fost coechipieri în echipa antrenată de Mircea Lucescu la sfârșitul anilor ’80, dar relația dintre cei doi nu este una foarte strânsă.

ADVERTISEMENT

”Am ajuns la vârsta în care mi-am dat seama că dacă spui un lucru îți sare toată lumea în cap. Îi urez multă baftă lui Florin, dacă va ajunge la o înțelegere, dar eu spun că puteau să fie mulți alții în locul lui.

Fiecare trage pe turta lui. Eu spun că la Dinamo, de-a lungul anilor, au fost atâția dinamoviști pe care nu i-a interesat de Dinamo, iar aici închid subiectul”, s-a limitat Lupu să comenteze implicarea lui Florin Răducioiu la fosta campioană a României.

ADVERTISEMENT

Lupu a comentat și conflictul dintre Mircea Rednic și Cosmin Contra

Fostul mijlocaș al lui Dinamo a comentat și reacția actualului antrenor al roș-albilor Mircea Rednic care l-a acuzat pe Cosmin Contra că prin acțiunile lui îndreptate împotriva clubului Dinamo, fostul selecționer nu se poate numi ”dinamovist”.

Lupu este categoric pe acest subiect și susține că ”adevărații” dinamoviști și steliști au dispărut cu mult înainte ca fostul selecționer să îmbrace tricoul echipei din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

”Eu rămân la părerea că dinamoviștii și steliștii – aici să nu se supere nici Danciu pe mine (Ionel Dănciulescu se număra printre invitații Digisport – n.r.) – din 2000 încoace au dispărut.

Fiecare e interesat de buzunarul lui, se gândește la el. Nu mai e cum era odată: ’Bă, am jucat la Dinamo, nici mort nu mă duc la Steaua’ sau ’Sunt dinamovist, mor pentru Dinamo’.

În ziua de azi, lumea e schimbătoare. Fiecare se uită la buzunarul lui și în ograda lui”, a spus Dănuț Lupu, la emisiunea Liga Digisport.

Dănuț Lupu a evoluat la Dinamo în trei perioade – între 1987-1990, 1995-1997 și 2000-2001. Cosmin Contra a jucat pentru trupa din Ștefan cel Mare între 1996-1999.

ADVERTISEMENT