Fotbal intern

Echipele afectate de decizia TAS, reacţii uluitoare: “Nu schimbă nimic!”

UPDATE / 12:00 / Preşedintele gorjenilor, Eugen Pîrvulescu, a recunoscut pentru FANATIK.RO că nu i-a căzut bine atunci cînd a aflat că CFR Cluj şi-a primit înapoi de la TAS cele 24 de puncte....
22.05.2015 | 11:24
Echipele afectate de decizia TAS reactii uluitoare  Nu schimba nimic
ADVERTISEMENT

UPDATE / 12:00 / Preşedintele gorjenilor, Eugen Pîrvulescu, a recunoscut pentru FANATIK.RO că nu i-a căzut bine atunci cînd a aflat că CFR Cluj şi-a primit înapoi de la TAS cele 24 de puncte.

“Trebuie neapărat să cîştigăm meciul cu CSMS Iaşi ca să fim sută la sută liniştiţi. Nu pot să spun că această veste mă bucură. Sînt sigur că şi conducătorii altor echipe sînt destul de trişti după ce CFR Cluj şi.a primit punctele înapoi. Însă sînt sigur că Edi Iordănescu o să reuşească să salveze Pandurii de la retrogradare”, a spus Pîrvulescu.

ADVERTISEMENT

UPDATE  / 11:30 / Oţelul Galaţi este ca şi retrogradată, alături de Ceahlăul Piatra Neamţ. Managerul clubului a comentat decizia care a dus CFR-ul pe locul trei al clasamentului, spunînd că se bucură pentru jucătorii ardelenilor.

CFR şi-a recuperat cele 24 de puncte la TAS! Clujenii, pe locul 3! 

“Mă bucur pentru jucătorii de la CFR Cluj. Însă e a nu stiu cîta oarî cînd se întîmplă astfel de lucruri.  E păcat că retrogradarea s-a decis la TAS. Acum s-a schimbat tot clasamentul. Rapidul nu mai are nici o şansă, iar nouă nu ne convine că nu aveam chef să ne întîlnim în Liga II cu această echipă”, a spus Cristi Munteanu.

ADVERTISEMENT

Reacţia lui Moraru, după decizia TAS: “Am rămas fără cuvinte”

UPDATE / 11:20 / Patronul formaţiei FC Braşov, Ioan Neculae, a declarat în exclusivitate pentru FANATIK.RO:

“Mă bucur pentru cei de la CFR Cluj, deoarece era dureros ca această echipă să se duca în liga a doua după ce au fost sancţionaţi cu 24 de puncte.. Îi felicit şi nu sînt deloc ironic. Acum noi mai avem doar şanse teoretice de salvare de la retrogradare”, a spus Neculae pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

Dragomir, ACUZE GRAVE: “La comisii sînt oameni influenţabili!” 

UPDATE 11: 1o / Vasile Maftei este unul dintre cei cinci jucători neplătiţi de CFR Cluj, care prin memoriile depuse au determinat Comisia de Disciplină să depuncteze CFR Cluj. În prezent la Concordia Chiajna, Maftei a comentat decizia TAS:

Calculele RETROGRADĂRII! Decizia TAS condamnă alte 3 echipe?! 

” Nu mai avem nici o încredere în comisiile de la FRF. Nu o să îmi mai recuperez niciodată banii de la CFR Cluj. Am fost jefuit şi asta este situaţia. Sîntem sclavii pe plantaţie ai patronilor din Liga. Concordia încă nu este retrogradată. Mai avem şanse şi vom lupta pînă la final”, a spus Maftei, pentru Sport.ro.

ADVERTISEMENT

Vestiarul CFR-ului a explodat: “Dumnezeu A FĂCUT DREPTATE! Îi mîncăm pe rapidişti!”

Ioan Horoba, preşedintele lui Gaz Metan Mediaş a vorbit despre decizia TAS de a da punctele înapoi CFR-ului. Horoba e de părere că situaţia nu se schimbă prea mult pentru echipa sa, chiar dacă a căzut pe loc retrogradabil:

Mircea Sandu, SURPRINS de decizia TAS: “Îmi pun întrebări în ceea ce priveşte activitatea comisiilor!”

 “Nu se schimbă prea mult situaţia pentru noi. Că îşi ia CFR-ul punctele sau nu, noi ne luptăm cu Chiajna. Dacă reuşim să batem Concordia astăzi, putem ieşi din zona retrogradării. Aş fi ipocrit să spun că nu mă deranjează, însă ei au cîştigat pe teren acele puncte şi meritau să şi le ia înapoi. 

FRF, reacţie OFICIALĂ în cazul CFR! “Asta e! TAS-ul este tatăl nostru!” 

Noi nu depindem de CFR Cluj, avem meci împotriva Concordiei, care trebuie cîştigat cu orice preţ. Trebuie să cîştigăm cu 2-0 pentru a trece peste Concordia. În acest moment, cu 41 de puncte te poţi salva. Şi astăzi putem fi pe loc neretrogradabil dacă învingem. Cred că meciul Pandurilor ar fi trebuit să se joace de la aceeaşi oră că şi ei sînt în pericol. 

Ultima oră! LOVITURĂ în Dosarul Transferurilor! Gică POPESCU, eliberat! 

Rapid nu mai intră în discuţie în acest moment. Comisiile trebuie să fie mai prompte cînd dau o decizie. S-a tărăgănat mult această decizie”, a declarat Horoba pentru Sport.ro.

STEAUA. Costel Gîlcă, OFERTAT în Occident: “Are porţile deschise!”

UPDATE / 11:00 / Eugen Trică, fostul antrenor al grupării din Gruia a comentat decizia TAS: “Eu am spus tot timpul că CFR va primi punctele. Echipa a urcat pe locul 3, se anunţă un viitor frumos pentru acest club. Echipa are un lot bun, dar cu cîţiva jucători noi s-ar putea bate la campionat în sezonul viitor”, a spus Trică la Dolcesport.

 

 

ADVERTISEMENT