News

Prima reacție a lui Tudor Chirilă după bătaia din centrul Bucureștiului: ”Am fost provocat în timp ce stăteam la cafea”

27.03.2019 | 14:19
Prima reactie a lui Tudor Chirila dupa bataia din centrul Bucurestiului Am fost provocat in timp ce stateam la cafea

Actorul Tudor Chirilă a fost protagonistul unui incident neplăcut, în plină zi, în centrul Capitalei. El a fost implicat într-o bătaie cu individ care ar fi făcut acuzații dure la adresa tatălui său, regretatul Ioan Chirilă. Artistul spune că a fost provocat timp de zece minute de acel bărbat.

De ce s-a bătut Tudor Chirilă cu un alt bărbat

Tudor Chirilă spune că individul l-a provocat chiar în timp ce era la masă. „Am fost provocat în timp ce stăteam la cafea. Tatăl meu a fost făcut securist. Am avut un conflict bărbătesc cu un individ care m-a provocat timp de 10 minute. Nu mi se pare normal să stau la o masă și să fiu provocat și jignit”, a spus Tudor Chirilă pentru Antena 3.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului spun că cei doi se cunoșteau de mai mult timp. Ei cercetează incidentul sub aspectul săvârșirii de infracțiunii de lovire sau alte violențe. Incidentul s-a petrecut miercuri, în jurul orei 11.00, reiese din comunicatul oamenilor legii.

Tudor Chirilă a participat la multe proteste pașnice contra guvernării

Tudor Chirilă, o figură cheie a protestelor antiguvernamentale

Tudor Chirilă este una dintre cele mai vocale personalități publice împotriva guvernării PSD-ALDE. Considerat de o parte a presei drept unul dintre liderii #rezist, solistul trupei Vama a luat parte la mai multe acțiunii de protest împotriva actualei guvernări.

“Astăzi, în jurul orei 11.00, prin apel 112, Secția 1 Poliția a fost sesizată de către un bărbat cu privire la faptul că a avut o divergență, cu un alt bărbat, pe care îl cunoaște de mai mult timp. Persoana a reclamat că o fost lovită. La fața locului s-a deplasat un echipaj de poliție. Bărbatul care a sesizat conflictul a refuzat sprijinul echipajului medical”, a anunțat Poliția.

De menționat că, deși a luat parte la numeroase proteste,  Chirilă a făcut mereu apel la manifestații pașnice și chiar a participat, în trecut, la unele acțiuni educative, prin care îi învăța pe tineri să își controleze furia și să se abțină de la acțiuni violente. Polițiștii vor urma să stabilească cu exactitate cum s-a produs incidentul.