News

Reacție uluitoare a unui bărbat din Iași care a supraviețuit după ce a consumat spirt: ”Eram supărat că am băut 4 litri și nu m-am îmbătat”

22.05.2020 | 09:41
Reactie uluitoare a unui barbat din Iasi care a supravietuit dupa ce a consumat spirt Eram suparat ca am baut 4 litri si nu mam imbatat
ADVERTISEMENT

Un bărbat din Iași care a supraviețuit după ce a băut spirt contrafăcut în ultimele săptămâni a avut o reacție uluitoare. Acesta recunoaște că, în primă fază, s-a supărat pentru că nu a reușit să se îmbete cu lichidul care s-a dovedit a fi unul ucigaș pentru mai multe persoane.

Reacție uluitoare a unui bărbat din Iași care a supraviețuit după ce a băut spirt: ”Eram supărat că am băut 4 litri și nu m-am îmbătat”

Până în acest moment, 17 oameni au murit numai la Iași după ce au consumat spirt contrafăcut. Printre ei nu s-a aflat și Teodor Sasu, un bărbat de 58 de ani.

ADVERTISEMENT

Incredibil, dar din fericire pentru el adevărat, acesta a supraviețuit, deși a consumat, în urmă cu câteva săptămâni, nu mai puțin de 4 litri din lichidul letal.

”De la Primărie mi-au dat o plasă cu o sticlă de spirt și mai multe lucruri pentru protecție în perioada asta… Eu seara am băut o jumătate de litru de rachiu.

ADVERTISEMENT

Când am terminat rachiul, am pus mâna pe sticla de spirt și am amestecat-o cu apă. Patru litri am făcut. I-am tot dat, i-am tot dat și am băut tot până spre dimineață.

”Dimineața eram treaz, am fost supărat că am băut 4 litri și nu m-am îmbătat. Eu asta am vrut, să mă îmbăt”, a declarat Teodor Sasu, conform BZI.

ADVERTISEMENT

Teodor Sasu, mulțumiri lui Dumnezeu după ce a aflat de tragedie

Dacă inițial a fost supărat că nu s-a amețit după 4 litri de spirt consumați, ulterior cetățeanul din Iași a răsuflat ușurat pentru că a avut noroc să scape de moarte.

În momentul în care i s-a adus la cunoștință faptul că 5 vecini de-ai săi au murit după ce au băut același spirt contrafăcut, Teodor Sasu a făcut cruce și i-a mulțumit lui Dumnezeu că a scăpat cu viață.

ADVERTISEMENT

”Când am auzit că au murit și eu am scăpat, am făcut cruce… Mulțumesc lui Dumnezeu că am scăpat. Sunt tare, ce să mai… Nu știu cum de am scăpat, sincer… Cred că l-am diluat mai mult, nu știu. Când am mai băut, am pus jumătate de litru de spirt și jumătate de litru de apă. Era mai tare. Acum am pus trei litri, cam mult…”, a mai completat bărbatul.

Teodor Sasu a recunoscut apoi că recurge la consumul de alcool atunci când are bani și nu are de muncă.

ADVERTISEMENT