Fotbal intern

Reacţie ULUITOARE a Craiovei Maxima: “Mă bucur să aflu de FALIMENTUL Universităţii!”

UPDATE 15:48 / "Este o moarte anunţată! Scriu de şase ani despre acest lucru, este tragic, însă Universitatea trebuie să continue tradiţia prin CS U Craiova. Are o bază solidă, este un...
Reactie ULUITOARE a Craiovei Maxima Ma bucur sa aflu de FALIMENTUL Universitatii
ADVERTISEMENT

UPDATE 15:48 / “Este o moarte anunţată! Scriu de şase ani despre acest lucru, este tragic, însă Universitatea trebuie să continue tradiţia prin CS U Craiova. Are o bază solidă, este un proiect serios şi trebuie ca această echipă să redevină Craiova care oferea jucători la loturile naţionale şi care reprezenta România cu succes în cupele europene. Mai mult nu am ce spun!”, a declarat Nicolae Tilihoi, membru al actualei conduceri a CS U Craiova.

UPDATE 15:44/ Sorin Cârţu a pornit un atac dur la adresa lui Adrian Mititelu. “Este un rezultat aşteptat! Este o veste pe care o aşteptam, la fel ca în cazul unei persoane dragi despre care ştii că moare cu cîţiva ani înainte să se întîmple. Atîta timp cît clubul a fost condus de un alienat mental şi nepriceput, nu am cum să fiu suprins! Este vina lui, a lui Dinel Staicu şi a celor din Craiova care nu au dorit să se implice cînd puteau. Trebuie să fie un avertisment pentru fotbalul românesc, sînt şi alte cluburi în situaţia Craiovei. Oricum, eu nu mă mai identificam cu această echipă care se muta în alte oraşe, mie o să îmi rămînă în suflet acea FC Craiova care încînta sute de mii de oameni! Lui Mititelu i s-a dat o maşină, dar el a intrat pe contrasens şi a omorît oameni, este precum un şofer cu probleme psihice!“, a declarat Sorin Cârţu pentru FANATIK.ro.

ADVERTISEMENT

UPDATE 15.37 / Ilie Balaci a comentat şi el în exclusivitate pentru FANATIK decizia instanţei, care bagă în faliment Universitatea Craiova. “Mă doare sufletul pentru suporterii acestei echipe. Ilie Balaci va rămîne în continuare suporterul Universităţii Craiova, însă îl sfătuiesc pe Adrian ca măcar în ceasul al doisprezecelea să dea stema cît mai repede oamenilor cu bani. Dacă se va ambiţiona şi se va duce în liga a patra sau a şasea ca să joace pe la mine, pe la Bistreţ, vă asigur că acolo lumea o să-l ia cu pietroaie sau cazmale. Ştiam de mult timp că aici se va ajunge. Din păcate, domnul profesor Stroe nu a mai apucat să-i pună la masă pe Mititelu şi pe Rotaru ca să încerce să repare situaţia“, a spus “Minunea Blondă” la aflarea veştii falimentului.

________________________________________________________________________________________________________

ADVERTISEMENT

Falimentul declarat în urmă cu puţine minute al Universităţii Craiova, clubul deţinut de Adrian Mititelu, îl bucură pe unul dintre cei mai mari sportivi din istoria fotbalului oltean. Rodion Cămătaru, fostul atacant al Craiovei Maxima, susţine că o vestea poate să ajute nou creata echipă CSU.

Primesc cu mare bucurie această veste. Ştiţi de ce? Pentru că aşa poate să meargă mai departe proiectul noii echipe. Era de aşteptat că asta se va întîmpla. Atunci cînd nu ai bani, eşti plin de datorii, nu ai ce să faci. Nu mă bucur pentru răul lui Mititelu, sincer vă spun, dar cînd începi o afacere şi nu poţi s-o manageriezi normal să te retragi. Oricum, nouă echipă, CSU, nu trebuie să-şi cîştige capitalul de imagine din falimentul Universităţii, ei trebuie să facă performanţe ca să atragă oltenii lîngă ea“, a spus Cămătaru pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT
Tags: