Fotbal international

Reacție urâtă a lui Gabriel Jesus la adresa sistemului VAR. „Este de rahat!”. VIDEO

Autor: Andrei Șchiopu | 18.08.2019 | 15:39
Reacție urâtă a lui Gabriel Jesus la adresa sistemului VAR. „Este de rahat!”. VIDEO
Gabriel Jesus certându-se cu arbitrul

Atacantul lui Manchester City, Gabriel Jesus, a luat foc după ce golul său din finalul partidei cu Tottenham a fost anulat în urma verificării VAR. Brazilianul a tunat imediat după ce a aflat că golul său nu a fost validat și a strigat pe terenul de joc „ Sistemul VAR este de rahat”.

Nu este primul incident al lui Gabriel Jesus legat de sistemul VAR

În afară de incidentul din meciul cu Tottenham în care a strigat tare și răspicat: „VAR este de rahat”, Gabriel Jesus a mai avut o problemă cu sistemul, chiar în vară la Copa America. Atacantul a fost extrem de nervos fiindcă a fost eliminat de arbitru și a început să lovească sitemul aflat pe marginea terenului. A mers la cabine în lacrimi, dar colegii săi i-au adus zâmbetul pe buze, câștigând finala cu Peru cu scorul de 3-1.

Se pare că brazililanul are o problemă cu sistemul VAR, despre care crede că nu își are rostul în fotbal. Nu este primul fotbalist care aduce jigniri legate de arbitrajul video. Nordin Amrabat a spus exact aceleași cuvinte ca și Gabriel Jesus după un meci al Marocului la Cupa Mondială din Rusia.

  • 22 de ani are Gabriel Jesus

 Au fost multe tensiuni la meciul dintre Manchester City și Tottenham

În afară de supărarea lui Gabriel Jesus, partida dintre Manchester City și Tottenham a avut multe momente tensionante. Pep Guardiola s-a certat cu Sergio Aguero atunci când argentinianul a fost schimbat. Aguero i-a reproșat tehnicianului spaniol că nu trebuia să îl schimbe, dar la finalul partidei cei doi s-au împăcat și s-au îmbrățișat nelăsând urme de interpretări.

Meciul dintre „cetățeni” și Tottenham s-a încheiat la egalitate, scor 2-2. Pentru City au înscris Raheem Sterling și Sergio Aguero, în timp ce pentru formația lui Mauricio Pochettino au marcat Eric Lamela și brazilianul Lucas.

  • 70.000.000 de euro este cota de piață a lui Gabriel Jesus, conform Transfermarkt
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!