Sport

Reacție vehementă după arbitrajul din West Ham – FCSB 3-1: „Arbitrul hoțoman! A mai comis-o de alte două-trei ori”

FCSB a pierdut la debutul în grupele Conference League, scor 1-3, cu West Ham. Toate tunurile au fost puse pe arbitrul francez Benoit Bastien.
09.09.2022 | 10:27
Reactie vehementa dupa arbitrajul din West Ham  FCSB 31 Arbitrul hotoman A mai comiso de alte douatrei ori
Reacție vehementă după arbitrajul din West Ham - FCSB 3-1: „Arbitrul hoțoman! A mai comis-o de alte două-trei ori”. FOTO: Facebook FCSB
ADVERTISEMENT

FCSB a făcut un joc perfect pe London Stadium timp de 70 de minute. Totul s-a năruit în momentul în care arbitrul Benoit Bastien a dictat penalty pentru West Ham, iar Jarrod Bowen a egalat de la punctul cu var. Fostul președinte LPF, Dumitru Dragomir, a dat de pământ cu „centralul” francez.

Dumitru Dragomir îl face praf pe arbitrul Benoit Bastien, care a oficiat West Ham – FCSB 3-1

Ca urmare a acestui rezultat, FCSB este pe ultimul loc în Grupa B, cu zero puncte, la fel ca Silkeborg. În runda inaugurală, danezii au pierdut pe terenul lui Anderlecht, scor 0-1.

ADVERTISEMENT

„Nu a fost niciun penalty, indiferent de părerea altora. Nu a fost și nu va fi niciodată! Portarul vine să dea cu pumnul și este faultat. Arbitrul hoțoman a comis-o. Convingerea mea este că a mai comis-o astăzi de două-trei ori.

FCSB a jucat bine până la schimbări. Atunci s-a ales praful de tot. Edjouma și Oaidă, chiar și Olaru au jucat bine. Plus portarul, chiar dacă a fost fricos la golul 3.

ADVERTISEMENT

Mie mi-a plăcut și Octavian Popescu, chiar dacă a greșit. Mi-a plăcut, nu am jucat de la egal la egal, pentru că am fost dominați din primul până în minutul 95.

Eu cred că Dică trebuie păstrat, ar trebui să i se acorde încredere măcar până în primăvară”, a declarat Dumitru Dragomir, conform gsp.ro.

ADVERTISEMENT

Fotbaliștii lui FCSB sunt și ei supărați pe „centralul” francez

Și jucătorii antrenați de Nicolae Dică au simțit din teren ostilitate din partea lui Benoit Bastien. Roș-albaștrii consideră că n-ar fi pierdut meciul de pe London Stadium dacă Bowen n-ar fi egalat de la punctul cu var în minutul 69.

„Am practicat un fotbal bun, pe terenul lor. Dacă nu se acorda penalty-ul care s-a acordat. Am vorbit și acum în vestiar și, după părerea noastră n-a fost. Eu n-am văzut, dar colegii au spus că nu a fost. Dacă nu se acorda acel penalty, nu pierdeam meciul.

ADVERTISEMENT

Este frumos, mi-am dorit foarte mult să marchez, dar m-aș fi bucurat mai mult dacă astăzi dacă am fi reușit să scoatem un rezultat pozitiv pentru că meritam asta”, a declarat Andrei Cordea, la Pro Arena.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 1,65 este cota pentru „ambele marchează sau peste 2,5 goluri” la FCSB – FC Voluntari. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT