Fotbal intern

Reacție vehementă după ce Dinamo l-a numit pe Dusan Uhrin în locul lui Mulțescu: ”Aduce și jucători? Dacă vine doar el e degeaba”

14.04.2021 | 10:21
Reactie vehementa dupa ce Dinamo la numit pe Dusan Uhrin in locul lui Multescu Aduce si jucatori Daca vine doar el e degeaba
ADVERTISEMENT

Dinamo a mutat rapid după demisia lui Gigi Mulțescu. Dusan Uhrin este alegerea oficialilor din Ștefan cel Mare, dar decizia este contestată de un fost campion al României.

Chiar dacă cei mai mulți oameni de fotbal sunt de acord că Uhrin este o alegere potrivită, sunt și foști fotbaliști care nu cred că instalarea cehului va aduce schimbarea pe care o așteaptă suporterii.

ADVERTISEMENT

Demisia lui Gigi Mulțescu, anunțată în exclusivitate de FANATIK, era previzibilă, iar suporterii-acționari nu au stat pe gânduri și l-au contactat pe Dusan Uhrin care era la București, marți seara, așteptând doar semnalul că poate să semneze contractul.

Dacian Varga: ”Au pus un antrenor cu două victorii la Gaz Metan”

Fostul internațional Dacian Varga îi consideră pe jucători vinovați pentru situația în care a ajuns echipa, mai aproape de retrogradare ca niciodată.

ADVERTISEMENT

”Să vină Uhrin cum? Cu jucători poate… Dacă vine doar el, ce poate să facă? Orice antrenor, fără jucători… Ce să facă? Jucătorii rămân aceiași, nu? Nu văd luminița de la capătul tunelului! Nu văd ce ar putea orice antrenor care vine acum… 

Nu ține de antrenor, ci depinde de jucători! A fost Contra, a plecat, a venit Gane, a venit nea Gigi… Ce ar putea să facă Dusan? Nici nu e român… Are două victorii la Gaz Metan… E bine, nu? Obține două victorii și după pleacă pentru că vor urma opt înfrângeri. Glumesc”, a reacționat Varga, la GSP.

ADVERTISEMENT

Dă de pământ cu fotbaliștii lui Dinamo

Dacian Varga nu crede că Gigi Mulțescu trebuia să fie înlocuit și aruncă pe jucători întreaga responsabilitate a rezultatelor slabe ale trupei din Ștefan cel Mare. Însă, în ciuda situației aproape imposibile, fostul campion cu Unirea Urziceni este convins că Dinamo nu va retrograda.

”Mi-e greu să cred că vine un antrenor și schimbă acum fața echipei. Totul pleacă de la jucători, trebuie să se motiveze. Nu te motivezi când joci în semifinală și ești la un pas de finală? De ce te apuci de fotbal? Ca să ridici un trofeu deasupra capului! Dinamo nu câștigă Cupa, dar scapă de retrogradare”, a adăugat Varga.

ADVERTISEMENT

Noul antrenor al lui Dinamo, Dusan Uhrin, este liber de contract de mai bine de o jumătate de an. Ultima echipă pe care a pregătit-o a fost Gaz Metan Mediaș în perioada iunie-septembrie anul trecut. Cehul este la al doilea mandat la Dinamo. Prima oară a antrenat echipa vreme de 7 luni, în perioada august 2019 – martie 2020.

  • 12 victorii, 4 remize și 10 înfrângeri a contabilizat Dusan Uhrin pe banca lui Dinamo, în precedentul mandat
ADVERTISEMENT