Sport

Reacție vehementă după Sepsi – FCSB 0-1: „E ridicol, comic și inadmisibil să dai un astfel de penalty!”

Florin Răducioiu și Basarab Panduru au avut o reacție vehementă după duelul dintre Sepsi și FCSB, comentând penalty-ul primit de vicecampioana României.
24.10.2022 | 23:57
Reactie vehementa dupa Sepsi  FCSB 01 E ridicol comic si inadmisibil sa dai un astfel de penalty
Penalty-ul acordat de Marcel Bârsan în favoarea FCSB a fost contestat vehement și în studiourile tv. foto: Sport Pictures.
ADVERTISEMENT

În minutul 51 al confruntării, Andrea Compagno a obținut un penalty în urma unui duel cu Denis Ciobotariu, transformat fără emoții de către atacantul italian.

Reacție vehementă după Sepsi – FCSB

Florin Răducioiu și Basarab Panduru au avut reacții vehemente în urma arbitrajului făcut de Marcel Bîrsan la duelul dintre Sepsi și FCSB, comentând și cele două penalty-uri dictate de „central”.

ADVERTISEMENT

„E penalty clar, Doamne, cum să nu vezi așa ceva. Vai de mine, cum să fie penalty la Compagno. E ridicol să dai penalty la așa fază, momente din astea am tot văzut în timpul meciurilor. E ridicol, e comic, e inadmisibil să dai un astfel de penalty.

Ciobotariu are dreptate că n-a fost penalty, dar văd că a devenit un trend să discutăm despre VAR și deciziile arbitrilo, care într-adevăr nu sunt la înălțime.

ADVERTISEMENT

Ajungem să vorbim mai mult despre aceste episoade decât de fotbal. Avem VAR, dar nu e bine valorizat, iar arbitrajul nostru nu e la înălțime.

Ne-am fi gândit că această tehnologie ne ajută mai mult. Nu se iau niște decizii care sunt clare”, a spus Florin Răducioiu, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT

„Lucrurile sunt puțin ciudate!”

Basarab Panduru a comentat și el arbitrajul lui Marcel Bîrsan, neînțelegând cum acesta a luat deciziile: „Cred că putem vorbi despre arbitraj. Bîrsan trebuia să vadă penalty-ul, era chiar acolo. Cred că a stat mai mult la VAR ca să dea un cartonaș roșu sau nu.

Dacă Tudorie nu era tras, avea posibilitatea să ajungă la minge? Mai degrabă nu. Dacă ar fi fost, puteam vorbi și despre un cartonaș roșu”.

ADVERTISEMENT

„Mai e și faza din minutul 7, acolo unde Păun primește un cartonaș galben. Lucrurile sunt puțin ciudate. Pe ăla care e nu-l vezi, iar pe ăsta care nu e îl vezi. Așa o fi, cine știe…”, a mai spus Basarab Panduru.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 4,75  este cota pentru „X” la Anderlecht – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT