Sport

Reacție virulentă a lui Vasile Miriuță dupa victoria „roș-albaștrilor” cu Chindia: “E viciere de rezultat! FCSB nu mai joacă nimic”

Vasile Miriuță a avut o reacție virulentă după Chindia - FCSB.
01.10.2021 | 23:38
Reactie virulenta a lui Vasile Miriuta dupa victoria rosalbastrilor cu Chindia E viciere de rezultat FCSB nu mai joaca nimic
ADVERTISEMENT

Miriuță este de părere că Milan Kocic nu trebuia eliminat, în schimb ar fi trebuit eliminat Valentin Crețu, spunând că arbitrul Lucian Rusandu și-a „bătut joc de meci”.

În plus, Vasile Miriuță a spus și că FCSB nu mai joacă nimic de la meciul cu Dinamo, când și atunci a avut parte de o eliminare care i-a ajutat.

ADVERTISEMENT

Reacție virulentă a lui Vasile Miriuță dupa victoria FCSB-ului cu Chindia

Vasile Miriuță a avut o reacție virulentă după victoria FCSB-ului în deplasarea cu Chindia Târgoviște, scor 1-0, spunând că vicecampioana României nu mai joacă nimic de la duelul cu Dinamo:

„S-a dus Rusandu direct să-i dea roșu lui Kocic, a fost o mare greșeală, o vicieră de rezultat. Nu am nimic cu arbitrul, dar și-a bătut joc de meciul ăsta.

ADVERTISEMENT

Dacă tot îi dai roșu lui Kocic, dă-i și lui Crețu. Dima a fost al patrulea arbitru. Păi de ce ești, mă, al patrulea arbitru, să nu vezi nimic”.

„FCSB nu mai joacă nimic de câteva meciuri”

Vasile Miriuță a continuat și îi acuză pe jucătorii FCSB-ului că nu mai joacă nimic, spunând că echipa evolua mai bine înainte să vină Edi Iordănescu la cârma echipei:

ADVERTISEMENT

„Nu mă pricep la chestiile astea cu comisiile, dar dă-i câteva etape lui Crețu, că a fost intenționat. FCSB nu a jucat nimic, dar nu mai joacă nimic de câteva meciuri, de la meciul cu Dinamo, hai să fim serioși, să nu o dăm cotită.

N-am înțeles nimic din ce a jucat FCSB astăzi, mai mult l-am văzut pe secund că dă indicații. N-am înțeles de ce l-a schimbat pe Crețu și l-a băgat pe Haruț, când Chindia nici nu mai ataca.

ADVERTISEMENT

De ce să nu-l bagi pe Dumiter, care e singurul atacant care putea intra. Chiar n-am înțeles nimic azi. Trei puncte pe final cu acest penalty norocos, care a fost, dar FCSB nu a meritat victoria.

La final se bucurau de parcă ar fi câștigat Champions League, dar ei au bătut Chindia după 90 de minute, cu om în plus. Înainte de Edi Iordănescu jucau mai bine, asta e părerea mea”,a mai spus Vasile Miriuță, la TV LookSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 4,85 este cota pentru „X”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT