Eric, pus la zid de Pustai: “Să se supere pe el, nu pe faptul că l-am schimbat! Are probleme cu greutatea!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
22/08/2016, 20:42
Eric, pus la zid de Pustai: “Să se supere pe el, nu pe faptul că l-am schimbat! Are probleme cu greutatea!” GALERIE FOTO

Cristi Pustai susţine că Eric de Oliveira trebuie să fie supărat pe prestaţia sa din partida cu FC Botoşani, în nici un caz pe faptul că a fost înlocuit în minutul 71 cu Ciprian Petre.

“Jucăm foarte bine pe teren propriu, nu înţeleg de ce nu o facem la fel şi în deplasare. Acasă vrem să cîştigăm, să facem spectacol. Este bine că suporterii au început să vină la stadion. Sper să revenim cu goluri după pauză. Eric ar trebui să se supere pe el, nu pe faptul că l-am schimbat. Are probleme cu greutatea. Dinamo nu a mai pierdut de mult pe teren propriu, poate este timpul să o facă. Credem în şansa noastră”, a spus Pustai.

La rîndul său, Radu Zaharia, mijlocaşul lui Gaz Metan a declarat: “Am dominat repriza a doua, am avut ocazii. Facem tot posibilul să aducem puncte din deplasare. Ne aşteaptă un meci cu Dinamo, vor fi favoriţi. Mergem acolo să ne dăruim, să scoatem tot ce putem”.

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×