“Nu vorbesc de arbitrii! Pot să dea şi foc la stadion! Îmi felicit jucătorii!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
22/08/2016, 23:11
“Nu vorbesc de arbitrii! Pot să dea şi foc la stadion! Îmi felicit jucătorii!”

Ionuţ Popa, antrenorul lui ACS Poli, a ţinut să-şi felicite elevii pentru faptul că au reuşit să revină pe finalul partidei cu CS U Craiova şi să obţină o victorie mare.

“Am făcut un joc bun. După meciul cu Botoşani am schimbat modul de organizare în apărare şi sistemul de joc. Ambele echipe au avut ocazii bune de gol. Îmi felicit băieţii, rezultatul este rodul muncii lor. Nu vorbesc de arbitraj. Am spus că pot să dea şi foc la stadion. Eu îi salut de aici, de la Timişoara. Mi-aş dori cîţiva jucători de la CS U care au fost pe teren, inclusiv doi de pe bancă. Mă simt măgulit de prestaţia jucătorilor mei. Au reuşit să revină, merită toate felicitările. Sîntem la -3, nu la -11. Sînt obligaţi să ne dea punctele înapoi”, a spus Popa.

Andrei Artean a dezvăluit că nu el era cel responsabil cu executarea loviturilor de pedeapsă, ci Robert Elek. Mijlocaşul a ţinut să-l felicite pe Bărbuţ pentru golul marcat în minutul 90+1.

“Elek trebuia să bată penalty-urile, dar el a lipsit, aşa că am luat eu mingea să bat. Am avut orgoliu după acel 0-5 cu FC Botoşani. Bărbuţ aleargă foarte mult inclusiv la antrenamente, îl felicit pentru golul marcat în prelungiri. Muncim în continuare şi încercăm să facem cît mai multe puncte”, a spus Artean, care a punctat de două ori din penalty cu CS U Craiova.

La rîndul său, Cristian Bărbuţ, cel care a adus victoria pentru ACS Poli în prelungiri, a declarat: “Mă bucur că am înscris şi că am adus victoria pentru echipa mea. Ne aşteaptă un program foarte greu, trebuie să ne concentrăm în continuare, să dăm totul pe teren. Sper să se rezolve cît mai repede problemele şi să ajungem pe plus în clasament cît mai repede”.  

Ştirea MOMENTULUI

Mahlangu a plecat la Ludogoreţ. Dinamo a confirmat Fanatik. Ce salariu va lua mijlocaşul

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×