TREMURĂ pentru locul doi: “Facem schimbări la vară!”

Răzvan Scarlat   
în Stiri sportive
02/05/2014, 21:40
TREMURĂ pentru locul doi: “Facem schimbări la vară!”

Patronul Astrei, Ioan Niculae, a pus tunurile pe jucătorii săi la finalul partidei cu Gaz Metan Mediaş. “Sînt supărat pe mai multă lume. Tot acest campionat am jucat fără vîrf. Dacă am fi avut atacant, aveam cel puţin opt puncte în plus în clasament. Yazalde nu este vîrf de atac, ne-am păcălit cu el. El şi Budescu nu au contat în acest meci. Îmi pare rău că l-am dat pe Fatai. O să facem unele schimbări la vară”, a spus Ioan Niculae.

Antrenorul Astrei, Florin Marin, s-a arătat extrem de dezamăgit de faptul că formaţia sa nu a reuşit să cîştige la Mediaş.

“Rezultatul nu ne avantajează. Am dominat haotic, am construit lent. Gazul nu a avut ocazii foarte multe, au avut ceva pe final, atît. Mai avem patru etape de jucat, să vedem ce se va întîmpla. Vrem să terminăm pe locul doi. Lupta pentru titlu se încheiase cu muşte etape în urmă. Nu mai avea rost să sperăm. Vom avea partide grele pînă la final, întîlnim echipe care se luptă pentru evitarea retrogradării. Dacă am fi cîştigat, lucrurile ar fi stat altfel. Nu sînt supărat pe jucători, ci pe rezultat”, a spus Florin Marin, antrenorul Astrei, la Dolcesport.

 “Nu practicăm acelaşi joc ca în tur, sper, totuşi, să terminăm pe locul doi. Am intra în istoria clubului dacă ne-am clasa pe locul secund. Nu ne păstrăm forţele pentru finala Cupei României. Nu mă interesează Steaua, chiar nu contează dacă vor deveni campioni săptămîna viitoare sau la final. Am fost în cantonament de 1 mai, nu ştiu dacă se mănîncă sarmale”, a spus Constantin Budescu, atacantul Astrei.

De partea cealaltă, Cristi Dulca, antrenorul Gazului, este mulţumit de punctul obţinut de formaţia sa. “Am obţinut un punct muncit, în faţa unei echipe valoroase. Băieţii s-au mobilizat foarte bine, au respectat ce le-am zis la antrenament. Nu-mi place să joc la egal, dar ne-am urmărit interesul, era obligatoriu să nu pierdem. Ne bucurăm pentru acest punct, Astra are jucători foarte buni. Ideea a fost să jucăm pe contraatac. Ocaziile avute de noi pe final au fost cele mai importante. Îmi pare rău pentru accidentarea lui Zaharia, sper să nu fie ceva grav. Este indispensabil pentru noi. Încă nu ştim exact ce are. Situaţia echipei noastre nu este una roză. Nu mă interesează dacă acest rezultat va ajuta Petrolul. Este important că nu am primit gol în ultimele două partidei. Mă repet, am scos un punct mare. Băieţii au înţeles situaţia financiară a clubului, banii vor veni pînă la urmă“, a spus Cristi Dulca.

dulca-660x400

 

Închide ×