Fotbal intern

Un jucător al Botoşaniului visează la Steaua: “Îi mulţumesc lui Reghe, să vedem ce va fi la vară!”

Mijlocaşul lui FC Botoşani, Gabriel Vaşvari, îşi doreşte ca din campionatul viitor să evolueze pentru o echipă cu pretenţii din Liga 1, mulţumindu-i, totodată, lui Laurenţiu Reghecampf...
04.05.2014 | 19:19
Un jucator al Botosaniului viseaza la Steaua Ii multumesc lui Reghe sa vedem ce va fi la vara
ADVERTISEMENT

Mijlocaşul lui FC Botoşani, Gabriel Vaşvari, îşi doreşte ca din campionatul viitor să evolueze pentru o echipă cu pretenţii din Liga 1, mulţumindu-i, totodată, lui Laurenţiu Reghecampf pentru vorbele frumoase spuse la adresa sa.

“Sîntem un grup unit, care muncim mult la antrenamente şi sîntem foarte serioşi. Cu această victorie sîntem salvaţi sută la sută de la retrogradare. Ar fi minunat să terminăm în faţa lui CFR şi FC Vaslui. Sper să am evoluţii cît mai bune şi să marchez cît mai mult, deşi sînt mijlocaş defensiv. Mă bucur că domnul Reghecampf vorbeşte frumos de mine, acum rămîne să-mi fac treaba şi vedem ce va fi. Îmi doresc să fac pasul către o echipă mare din vară”, a spus Gabriel Vaşvari pentru digisport.ro.

ADVERTISEMENT

vasvari

Managerul general al Oţelului, Narcis Răducan, consideră că FC Braşov, una dintre echipele care se luptă pentru evitarea retrogradării, a cîştigat prea uşor partida cu Dinamo.

“Botoşani a meritat victoria, a fost o echipă bine motivată. La acest club se vede buna colaborare dintre autorităţile locale şi patronat. Noi am făcut un meci foarte prost, joi, cu Timişoara, ne aşteaptă o adevărată finală. Este decisivă acea partidă pentru noi. Am senzaţia că doar noi, cei din vestiar, ne dorim ca Oţelul să rămînă în prima ligă. Avem jucători care au depus actele să devină liberi de contract şi este a doua oară cînd adversarul nostru face contestaţie. Este ceva ciudat, directorul sportiv al lui Botoşani mi-a spus că a primit un mail în care i se spunea să facă o contestaţie. Atît timp cît nu este o decizie definitivă din partea comisiilor, nu văd care este problema. Să nu ne ia nimeni de proşti. Ieri, am văzut o partidă care nu mi-a plăcut. Meciul dintre Braşov şi Dinamo mi s-a părut lejer, ciudat. Vreau ca Oţelul să rămînă în prima ligă, nu mă gîndesc la Steaua”, a spus Narcis Răducan.

ADVERTISEMENT

La rîndul său, antrenorul Oţelului, Ewald Lienen, a declarat: “Am făcut erori mari în apărare, avem probleme. Am făcut acele două penalty-uri fără să fie necesar. Toată munca noastră a fost dată peste cap. Nu pot vorbi de problemele de la club, trebuie să rămînem în prima ligă. Ne dorim să obţinem puncte, dar cu astfel de greşeli este imposibil. Am dominat multe partide, merităm sută la sută să rămînem în prima ligă. Partida cu Timişoară este crucială pentru noi”. 

Preşedintele lui FC Botoşani, Cornel Şfaiţer, este mîndru de prestaţia echipei sale din acest retur de campionat.

ADVERTISEMENT

“A fost un fotbal de calitate, prestat de ambele echipe. Sper să rămînem în prima jumătate a clasamentului. Ar fi extraordinar să terminăm pe locul opt. Este adevărat că i-am contestat de Sîrghi şi Astafei. Noi ne doream victoria în teren, în primul rînd. Am avut o informaţie, ne-a venit la club şi era normal să contestăm. Din sezonul viitor vom avea nocturnă, vrem să jucăm la Botoşani şi în sezonul viitor”, a spus Şfaiţer.