Craiova-ASA 2-1. Mulţescu, după INCIDENTUL cu Dică: “Pot să fac şi o repriză de K1 cu el!” Ce spune Ivan de PLECAREA de la Craiova

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
02/08/2016, 00:01
Craiova-ASA 2-1. Mulţescu, după INCIDENTUL cu Dică: “Pot să fac şi o repriză de K1 cu el!” Ce spune Ivan de PLECAREA de la Craiova

Andrei Ivan a avut o evoluţie slabă cu ASA Tîrgu Mureş şi, din păcate pentru el, a marcat şi un autogol. Jucătorului lui CS U spune că a trecut peste acel moment şi a refuzat să comenteze prea mult pe seama unei eventuale plecari de la gruparea olteană.

VIDEO VEZI AICI TOATE FAZELE DIN CRAIOVA-ASA 2-1

“Am obţinut o victorie frumoasă. La faza autogolului, nu am avut reacţie să o dau peste poartă. Calancea m-a încurajat, acum trecut cu toţii peste acel moment, este bine că am cîştigat. Nu a fost presiune pe noi înaintea partidei, am fost încurajaţi. O să dau totul pe teren, voi încerca să joc cît mai bine şi să particip la partidele pentru calificarea la Campionatul Mondial. Sînt foarte bucuroşi că fostele glorii ne urmăresc din tribune, vrem să-i facem fericiţi. Eu sînt jucătorul Universităţii Craiova, nu ştiu nimic de nici un transfer, clubul cunoaşte mai multe detalii”, a spus Ivan la finalul partidei.

La rîndul său, Simon Măzărache, autorul golului victoriei, a declarat: “A fost un meci greu din cauza căldurii. A fost o presiune pentru noi dacă ţinem cont cum am pierdut meciul trecut. E bine că am marcat şi am cîştigat. Mă gîndesc la echipa naţională. Avem un lot valoros, cu mulţi tineri. Creştem de la meci la meci. Domnul Mulţescu ne-a spus să atacăm, să mergem peste adversari pentru că sigur vom înscrie”. 

Gheorghe Mulţescu, antrenorul lui CS U Craiova, s-a declarat mulţumit de jocul prestat de echipa sa, care a obţinut o victorie mare în ciuda căldurii de la ora partidei.

“Vreau să felicit toţi jucătorii care s-au aflat pe teren. A fost o căldură infernală. Am jucat ofensiv, noi ne gîndim să atacăm şi cînd e mingea la adversar. Ne puteam desprinde la două, trei goluri pînă la pauză, dar sîntem risipitori, ne face rău singuri. Adversarii ne marchează de la prima ocazie. Am controlat aproape 80 la sută din joc. Am crescut foarte mult. Şi cînd am avut 2-1 atacam, iar ASA se apără. Asta este situaţia. Echipa a arătat un spirit ofensiv, care aduce beneficii fotbalului”, a spus Mulţescu.

Pe parcursul reprizei secunde, Emil Dică l-a lovit involuntar pe Gigi Mulţescu, care s-a prăbuşit la pămînt. Cei doi s-au împăcat imediat. “Puteam să fac şi o repriză de K1 cu el, nu ar fi fost probleme”, a glumit tehnicianul lui CS U Craiova pe marginea fazei.

Ştirea MOMENTULUI

Mihai Stoica îl atenționează pe Bălașa! “Nu îmi convine că i-a dat replica lui Andrei Ivan”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×