Eroul ilfovenilor, gol cu dedicaţie: "Pentru familie şi iubită!"

Concordia Chiajna a obţinut prima victorie a sezonului, graţie golului marcat de Răzvan Grădinaru în minutul 88. La finalul partidei, eroul formaţiei ilfovene a declarat:

"E primul meu gol în Liga 1, aveam nevoie de cele trei puncte, sînt foarte fericit. Ambele echipe sînt muncitoare, fără talente. Am crezut în victorie pînă la final. Ne bucurăm enorm pentru victorie. Am avut mici încurcături cu arbitrii, care ne-au scos din ritm, sper să nu se mai repete. Dedic golul familiei mele, care mă susţine necondiţionat, şi iubitei mele".

Emil Săndoi, antrenorul Concordiei, a ţinut să-şi felicite elevii pentru victoria cu Gaz Metan.

"E normal să suferim în unele momente, dar îi felicit pe băieţi pentru că au crezut pînă la final. Serediuc a avut unele probleme, a simţit ceva la abdomen, pe inghinali, o să vedem dacă va fi apt pentru antrenament în zilele următoare. Jocul nostru în debut de campionat nu a avut mult de suferit, am făcut unele greşeli individuale. Aveam mare nevoie de un rezultat bun, sper să creştem în continuare. Să nu uităm că am început pregătirile tîrziu, au plecat jucători de valoare, sîntem o echipă în reconstrucţie", a spus Săndoi.