Hagi a găsit o problemă în jocul echipei: “Nu mi-a plăcut!” Ce spune de Steaua – Manchester City

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
14/08/2016, 23:15
Hagi a găsit o problemă în jocul echipei: “Nu mi-a plăcut!” Ce spune de Steaua – Manchester City GALERIE FOTO

În ciuda victoriei clare, Gică Hagi a descoperit şi o problemă în jocul formaţiei sale. Tehnicianul Viitorului este nemulţumit de modul în care elevii săi au tratat fazele fixe.

“Ştiam că întîlnim o echipă cu antrenor nou, care a învins la Gaz Metan. Ştiam că trebuie să producem fotbal, în multe momente am făcut lucruri bune. Unii jucători erau blocaţi, dar şi-au revenit şi am reuşit să facem un meci bun. Am luat nişte decizii înainte de meci şi cred că au fost inspirate. Am introdus pe teren o echipă tînără şi merităm rezultatul.

Dar nu mi-a plăcut cum am tratat fazele fixe. Victorie este de moral şi sper să continuăm la fel. Producem jucători şi încercăm să ajutăm alţi jucători, precum Chiţu şi Iancu, să revină. Sînt pe drumul cel bun. Mulţi jucători mi-au demonstrat că merită să joace în Liga 1. Am fost inspirat că l-am introdus pe Coman ca titular, mai ales că Nimely jucase 90 de minute în ultimul meci”, a spus Hagi.

Referitor la partida dintre Steaua şi Manchester City, Hagi a declarat: “Steaua e capabilă de orice. Are un spirit şi o tradiţie în curte. De campion, de învingător. Sînt lucruri pe care nu le dobîndeşti uşor. Nimic nu este imposibil, dar va fi foarte greu. City are un antrenor foarte bun şi jucători pe măsură”.

Florinel Coman a reuşit un gol în partida cu ASA şi are ca obiectiv să fie titular în cît mai multe partide, după care să ajungă la o formaţie din Premier League.

“Sînt fericit că am cîştigat şi spre că continuăm pe aceeaşi linie. Am avut ocazii foarte mari, din păcate nu am reuşit să le fructificăm. Voi încerca să muncesc cît mai mult la antrenamente şi să fiu titular în cît mai multe partidei. Domnul Hagi m-a felicitat după partidă, sper să o ţin tot aşa. Sper să-i calc pe urme lui Ianis şi să devin titular de drept. Nu sînt noul Tănase, sînt Coman. Tănase e la Steaua. Sper să ajung să joc în Premier League, este un campionat care îmi place foarte mult”, a spus Coman.

La rîndul său, Florin Purece, mijlocaşul Viitorului, a declarat: “Victorie este meritată. Mă bucur că am înscris, dar cel mai mult contează victoria, aveam mare nevoie de ea. Coman este foarte talentat, de mare perspectivă şi îi doresc să ajungă cît mai sus. Ne-am concentrat bine şi sînt fericit pentru victorie”.

Ştirea MOMENTULUI

Nicolae Dică se teme înainte de FCSB – Sepsi. “Echipă agresivă!” Ce zice de Mihai Roman şi Alexandru Stan

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×