Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Reacții acide la Fanatik SuperLiga după ce fanii CSA Steaua au trimis hârtie la UEFA să excludă FCSB. „Lucrurile se vor complica, dar parcă e aia cu capra vecinului”

Analiștii Fanatik SuperLiga au comentat documentul exploziv trimis la UEFA de către suporterii CSA Steaua prin care cer excluderea FCSB din cupele europene. Reacții dure
29.05.2024 | 08:32
Reactii acide la Fanatik SuperLiga dupa ce fanii CSA Steaua au trimis hartie la UEFA sa excluda FCSB Lucrurile se vor complica dar parca e aia cu capra vecinului
Reacții la Fanatik SuperLiga după ce suporterii CSA Steaua București au cerut excluderea FCSB-ului din cupele europene. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FANATIK a publicat în exclusivitate documentul trimis la UEFA de către asociația Ultima Redută 1947 prin care se cere excluderea FCSB-ului din cupele europene dar și alte măsuri dure. Adresa i-a fost trimisă chiar și președintelui Aleksander Ceferin.

Reacții la Fanatik SuperLiga după ce suporterii CSA Steaua București au cerut excluderea FCSB-ului din cupele europene

Horia Ivanovici a prezentat la FANATIK SUPERLIGA informația publicată în premieră: „Avem și un breaking news. O informație foarte, foarte interesantă. Colegii mei de la site-ul Fanatik au intrat în posesia unui document exploziv. Repet, exploziv. 

ADVERTISEMENT

Una dintre asociațiile CSA Steaua a cerut oficial la UEFA excluderea FCSB-ului din cupele europene. Este un document trimis și președintelui Ceferin. Chiar dacă decizia nu este definitivă, probabil au trimis-o pentru ca lucrurile să se miște. Documentul îl puteți vedea pe site-ul nostru. Este un document mai mare, repet, exploziv, pe care băieții de la Fanatik îl au în exclusivitate trimis de asociația Ultima Redută 1947. 

Uitați ce cer: excluderea SC.FC.FCSB.SA. din orice competiție europeană, acordarea rentei anuale pentru câștigarea Cupei Campionilor Europeni Clubului Sportiv al Armatei Steaua, rectificarea tuturor statisticilor și informațiilor existente pe site-ul UEFA, prezentarea corectă a palmaresului Clubului Sportiv al Armatei Steaua București în toate materialele de promovare ale UEFA și în statisticile disponibile pe site-ul UEFA.com”.

ADVERTISEMENT

Robert Niță nu ia în serios demersul Ultima Redută 1947: „Orice asociație poate comunica la UEFA”

Robert Niță a fost primul care a comentat demersul dur al celor de la Ultima Redută 1947: „Cum să ceri o rectificare dacă nu ai o sentință definitivă și irevocabilă? Să miști ce? Aia poate vine peste 3 ani. Ăia judecă acolo în baza a ce? Și vor și renta aia! În baza a ce? Asta cu Ultima Redută e în calitate de ce? Orice asociație de suporteri poate comunica la UEFA? Nu comunică federațiile naționale?”.

Horia Ivanovici a completat: „Și tu poți să trimiți. Dacă te bagă în seamă bine, dacă nu, nu”. Robert Niță: „Și îmi răspunde, nu?”, completat de Alin Buzărin: „Tu dacă vrei să îi scrii lui Ceferin nu ai decât! Să îi spui: Băi, nea Ceferine, ce mai faci, tată?”.

ADVERTISEMENT

Moderatorul FANATIK SUPERLIGA e sigur că acest demers al suporterilor poate avea urmări: „Domne, să știi un lucru: nu e de luat peste picior. Ascultați-mă ce vă spun. Este un document trimis de o asociație de suporteri, care poate să agite foarte multe ape la UEFA.

Știi pietricica aia care ajunge să îți provoace o rană? Nu e de luat peste picior. Știi cum e, mai trimit alții dup-aia. Vine UEFA și spune: Bă, da ce se întâmplă la ăia? Ia vedeți. Și se trezește Gigi cu vreo surpriză cât casa”.

ADVERTISEMENT

Alin Buzărin, mesaj dur pentru fanii de la Ultima Redută 1947: „Pe loc repaus, măi, băieți”

Horia Ivanovici mai are un argument: „Robert, tu ai dreptate. Normal, și tu și eu putem să îi trimitem lui Ceferin. Nu mă bagă în seamă probabil. Dar ei e posibil să analizeze pentru că la această scrisoare au pus și deciziile instanței. Dar repet, nu e definitivă. E clar că nu se va întâmpla nimic. Deci încă un an cel puțin FCSB joacă în cupele europene. 

Robert Niță însă nu e deloc impresionat: „UEFA nu își va asuma riscul să ia o decizie în urma unei hotărâri nedefinitive. Pe urmă ce fac? Să ia o decizie acum și dup-aia câștigă FCSB-ul și fac ăia notificare și schimbă. Inițiativa lor este foarte bună, din dragoste pentru echipă. 

Alin Buzărin a avut cel mai acid comentariu: „Zici că suntem la unda veselă, duminică după-amiază. Ei vor să îi excludă pe-ăia și să îi bage pe ei în statistici și vor și niște cașcaval. Ce vorbești mă? Banii pe șenilă de la Armată. Pe loc repaus, măi, băieți! Așteptați decizia definitivă, potoliți-vă, opriți-vă. N-aveți decât să deveniți ridicoli dacă țineți cu tot dinadinsul. George Becali e vinovat de ce? Furt de identitate!”.

Horia Ivanovici: „George Becali este numit hoț de identitate și este un document agresiv, oficial”

Horia Ivanovici a fost surprins de duritatea acestui demers al suporterilor CSA Steaua București: „Documentul poate fi citit integral pe site-ul FANATIK.RO. George Becali este numit hoț de identitate și este un document agresiv, oficial, care bineînțeles reprezintă punctul de vedere al suporterilor. Eu zic că lucrurile se vor complica. Dacă decizia rămâne definitivă… 

Robert Niță îl avertizează pe Răzvan Burleanu: „Atunci e groasă rău. Și pentru federație. Dar am văzut că prin vocea domnului Andrei Vochin federația spune că va respecta toate sentințele definitive și irevocabile ale instanțelor din România.

Deci nu cred că se va ajunge atât de departe pentru că instanța din România va avea interesul să pună lucrurile în regulă în baza unei hotărâri definitive. Dacă situația rămâne și la ultima instanță situația se complică pentru echipa domnului Becali”.

Și dacă ești la FCSB tot te pune pe gânduri, n-are cum!”. Nicolae Dică: „Au reușit să dezmembreze brandul Steaua”

Horia Ivanovici e de părere că și FCSB ține cont de aceste amenințări: „Puteți să puneți breaking news. E un document exploziv trimis de fanii CSA. Când ceri excluderea din cupele europene… Și dacă ești la FCSB tot te pune pe gânduri, n-are cum. Băi, piatra aia în pantof care îți face o rană mică până ajungi să îți taie piciorul.

Nicolae Dică a fost și el foarte deranjat de acest demers: „În afară că au reușit să dezmembreze acest brand Steaua, acum ei vor să distrugă și FCSB-ul, care s-a văzut că a jucat cu un stadion plin, care face performanță pentru fotbalul românesc. Vor să distrugă și această echipă. Cred că ar trebui să își vadă de această echipă pentru că ei oricum nu au drept de promovare. Ar trebui să lase cealaltă echipă. 

Horia Ivanovici a intervenit și l-a întrebat pe fostul idol din Ghencea: „Se potrivește asta la ei cu capra vecinului? Ți se pare total exagerat?”. Fostul antrenor al FCSB a replicat: „Da, să moară și capra vecinului. Se potrivește perfect. Ei asta vor să facă și nu mi se pare normal. Vezi-ți de echipa ta și încearcă să faci lucruri bune, să promovezi când vei putea. 

Robert Niță nu înțelege nici el finalitatea acestui gest: „Dacă rămâne așa, ai coeficientul, ai renta aia și tu nu ai drept de promovare. Pentru ce să îi distrugi și ăsta?”. Horia Ivanovici mai atrage atenția asupra unui lucru: „Plus că tot coeficientul UEFA se va prăbuși pentru tot fotbalul românesc. FCSB-ul are cel mai tare coeficient. Nu mai prindem nici grupe de Conference League”.

Nicolae Dică, discurs pentru fanii CSA Steaua București: „Sunt peste 500.000 de suporteri care țin cu FCSB”

Nicolae Dică subliniază faptul că masa fanilor Stelei este cea care are cel mai mult de suferit: „Sunt poate 500.000 de suporteri care țin cu FCSB și ei cred că echipa asta e Steaua. Nu ne gândim și la suporterii ăia? Sau se gândesc doar la ei, câți or fi rămas acolo, câteva sute care sunt la meciuri și restul prin țară.

Hai să distrugem tot că așa vrem noi. Nu mă pricep la documente și ce acte au ei acolo. S-a ajuns prea departe. Hai să îi distrugem de tot și să îi trimitem prin liga a cincea. Au câștigat campionatul acuma și trebuie să îi distrugem. Poate ajung și prin Champions League și avem prea multe echipe prin cupele europene. 

Alin Buzărin nu le dă nicio șansă celor de la Ultima Redută: „Și să se ducă ei în locul lor în cupele europene. Oricine poate cere orice vrea. Dar ca tu să ceri niște lucruri în baza unei hotărâri judecătorești la prima mână, care nu e definitivă… Nu poate fi pusă în aplicare. UEFA le zice Steaua București de câte ori vorbește despre 7 mai, Sevilla, nu îi scoate din Steaua București. 

Robert Niță a concluzionat: „Iar decizia cu palmaresul nu este executorie. Este foarte important cine este continuatoarea. La UEFA eu nu cred că se va pune această discuție”. 

Discuții aprinse între Horia Ivanovici, Nicolae Dică, Robert Niță și Alin Buzărin după ce fanii CSA Steaua au cerut la UEFA excluderea FCSB-ului din cupele europene

ADVERTISEMENT