Fotbal intern

STEAUA. Legendele îl pun la zid! “INCALIFICABIL! Să-şi ceară scuze”

STEAUA. Gestul lui Cristi Tănase, care a scuipat în direcţia fanilor la meciul cu Viitorul, i-a scandalizat pe foştii căpitani şi jucători care au făcut performanţă în tricoul echipei din...
26.03.2015 | 00:11
STEAUA Legendele il pun la zid INCALIFICABIL Sasi ceara scuze
ADVERTISEMENT

STEAUA. Gestul lui Cristi Tănase, care a scuipat în direcţia fanilor la meciul cu Viitorul, i-a scandalizat pe foştii căpitani şi jucători care au făcut performanţă în tricoul echipei din Ghencea. “Dodel”, care a reuşit o dublă în faţa echipei lui Gheorghe Hagi, a fost deranjat de criticile suporterilor, iar la pauză, în timp ce se îndrepta spre tunel, le-a răspuns contestatarilor printr-un gest golănesc, care i-a umbrit reuşitele.

Ianis Hagi, UMILIT la naţională: “Băi băieţelule,tu eşti UN NIMENI!”

Tudorel: “Anormal. Asta nu e Steaua!”

STEAUA. Fostul jucător al Stelei, Tudorel Stoica, care a atins cea mai importantă performanţă a echipei din postura de căpitan, cîştigarea Cupei Campionilor Europeni, vede gestul lui Tănase drept unul incalificabil. “Anormal” este cuvîntul cu care descrie ce a făcut “Dodel”, însă nu se avîntă în declaraţii, date fiind disensiunile pe care le are cu Gigi Becali: “Este anormal ce făcut Cristi Tănase în calitate de căpitan, însă vreau să mă opresc aici, pentru că nu vreau să vorbesc despre echipa lui Gigi Becali. Asta nu este Steaua!”, a spus Tudorel Stoica pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

STEAUA. De ce nu a jucat Tamaş? MISTERUL absenţei fundaşului 

“Să îşi ceară scuze pe cameră”

STEAUA. Marcel Răducanu îi prevede un viitor sumbru lui Tănase în Ghencea şi a dat un exemplu concret în acest sens. Fostul fotbalist al Stelei a amintit de Stefan Effenberg, fost internaţional al Germaniei, care a făcut un gest obscen către suporterii echipei naţionale, apoi a fost huduit la fiecare meci, pînă cînd n-a mai fost chemat la prima reprezentativă. Totodată, fostul mare fotbalist îl invită pe “decarul” “roş-albaştrilor” să îşi ceară scuze către fani în spaţiul public vizual, nu online, aşa cum a făcut-o acesta: “Este un gest foarte urît al lui Tănase şi îl sfătuiesc să îşi ceară scuze pe cameră TV; nu prin intermediul site-ului, că alea nu sînt declaraţii scrise de el. Vreau să îi reamintesc că Stefan Effenberg a făcut un gest obscen către proprii suporteri la un meci al naţionalei Germaniei, apoi n-a mai avut viaţă lungă la echipa naţionlă, Pe orice stadion mergea, era înjurat de suporteri”, a spus Răducanu pentru FANATIK.RO.

DINAMO. Dănciulescu a fost EXECUTAT! Unde va lucra fostul atacant 

Belo se dă la firma de pază!

STEAUA. Miodrag Belodedici a cunoscut gloria alături de generaţia din 1986, iar disciplina, în opinia sa, este punctul forte în a avea reuşite în viaţa de fotbalist. Fostul jucător al formaţiei campioane vede gestul lui Cristi Tănase drept unul incalificabil, însă consideră că firma de pază mandatată să asigure liniştea în incinta stadionului trebuia să ia măsuri înainte ca lucrurile să degenereze: “Bineînţeles că l-au afectat criticile, s-a văzut bucuria de la fiecare gol marcat, cît de mult şi-a dorit să înscrie şi cum s-a descătuşat, dar nici el nu trebuia să recurgă totuşi la acest gest, nu este normal. Este incalificabil! Argăseală sau Duckadam ar fi trebuit să îl înveţe, să-i explice să-şi pună vată în urechi dacă nu voia să audă. Totuşi, mă gîndesc că şi firma de securitate ar fi trebuit să acţioneze, dacă acei oameni chiar îl înjurau, păi atunci trebuia să meargă şi să-i evacueze”, a declarat Belodedici pentru FANATIK.RO.

ADVERTISEMENT

STEAUA. Anunţul făcut de Valeriu Argăseală, la TV! Fanii vor TURBA!

Cine l-a făcut căpitan pe “Dodel”

STEAUA. Cristi Tănase a devenit căpitan al formaţiei din Ghencea, după plecarea lui Bănel Nicoliţă. Antrenorul din acea perioadă, Ilie Dumitrescu, a fost cel care i-a încredinţat banderola lui “Dodel”, mutare care i-a stîrnit amuzamentul lui Mihai Stoica, cel care în acea perioadă activa la Unirea Urziceni: “Cea mai mare problemă a Stelei este aceea că nu are un lider. Cum să îi dai banderola lui Tănase? Cîtă minte să ai să faci aşa ceva? Ce poate Tănase să le transmită jucătorilor în vestiar, ce poate el să le spună?“, spunea Stoica.

STEAUA. Deşi Ilie Dumitrescu a fost prima persoană care a avut încredere în Tănase şi a decis să facă din el liderul vestiarului stelist, nici acesta nu-i împărtăşeşte pornirile lui “Dodel”: “Tănase nu are nici o scuză, însă problema este alta. Este inadmisibil şi pentru fani să apostrofeze jucătorii, dar asta este educaţia poporului român”, declară Dumitrescu.

ADVERTISEMENT

DINAMO. S-a decis soarta lui Stoican! Clauza antrenorului