Carousel hot news

CRAIOVA-MILAN. Sărbătoare în Bănie. “Se poate o surpriză”

Preşedintele clubului, CS U Craiova a mărturisit că echipa din Bănie îşi va juca şansele din primul până în ultimul minut, iar că formaţia lui Devis Mangia nu trebuie să se declare...
14.07.2017 | 15:14
ADVERTISEMENT

Preşedintele clubului, CS U Craiova a mărturisit că echipa din Bănie îşi va juca şansele din primul până în ultimul minut, iar că formaţia lui Devis Mangia nu trebuie să se declare învinsă încă de la vestiare.

“Este ok că am picat cu Milan. Antrenorul nostru italian cunoaşte foarte bine acestă echipă. O să mergem să dăm un examen în toată regula. Nu trebuie să ne fie frică chiar dacă jucătorii Craiovei nu au experienţă internaţională.

Vom vedea ce o să iasă. Avem nevoie şi de sprijinul suporterilor. Dorim să scriem istorie. Îmi pare rău că nu e gata noul stadion. Craiova revine în cupele europene după 17 ani. Se poate si o surpriză”, a spus Marcel Popescu.

ADVERTISEMENT

Reactii Craiova-Milan. “Italienii au probleme la început!”

La rândul său, fostul mare atacant al Craiovei Maxima, Sorin Cârţu a declarat pentru FANATIK,RO: “AC Milian are prima şansă, dar trebuie să ştiţi că echipele italiene au începutul în cupele europene mai greu. Nu uitaţi că nici cei de la Juventus nu au reuşit să învingă Ceahlăul acum mulţi ani.

Dacă meciul o să se dispute la Severin fiţi siguri că stadionul o să fie plin. Copiii aştia din echipa Craiovei trebuie să joace fără nici un stres. Dar este păcat că nu o să se joace meciul pe noua arenă pentru că nu este gata”

ADVERTISEMENT

“Rotaru o să dea o dublă lovitură!”

Rodion Cămătaru, unul dintre cei mai mari atacanţi din fotbalul românesc, a vorbit pentru FANATIK.RO despre partida cu AC Milan.

Nu avem nici o şansă de calificare, dar lucrul asta nu înseamnă că jucătorii Craiovei nu trebuie să joace cu gndul că pot învinge. În primul rînd dacă vor juca bine în aceste două meciuri ei pot să intre imediat în atenţia cluburilor din străinătate. Eu cred că Rotaru o să dea o dublă lovitură. Sunt sigur că reţeta financiară a acestui meci o să fie una foarte bună, dar o să vedeţi că o să vândă şi un jucător după aceste meciuri”, a spus Cămătaru.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CAROUSEL HOT NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 865. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri