Sport

Reacții după Dinamo – Oțelul Galați 1-3! Dorinel Munteanu, în culmea fericirii, Ovidiu Burcă, dezamăgit total: „E munca noastră de un an!” / „Suntem departe de ceea ce trebuie să fim!”

Dorinel Munteanu și Ovidiu Burcă au vorbit după victoria din deplasare a Oțelului Galați în fața lui Dinamo, scor 3-1, antrenorii având reacții total opuse.
16.08.2022 | 20:25
Reactii dupa Dinamo  Otelul Galati 13 Dorinel Munteanu in culmea fericirii Ovidiu Burca dezamagit total E munca noastra de un an  Suntem departe de ceea ce trebuie sa fim
Dorinel Munteanu și Ovidiu Burcă, reacții total opuse după Dinamo - Oțelul Galați. Sursă foto: fanatik.ro
ADVERTISEMENT

„Neamțul” a fost în culmea fericirii după ce a reușit prima victorie a gălățenilor de la revenirea în Liga 2. De cealaltă parte, Ovidiu Burcă a fost dezamăgit de felul în care jucătorii săi au gestionat mai multe momente importante ale partidei.

Dorinel Munteanu și Ovidiu Burcă, reacții total opuse după Dinamo – Oțelul Galați

Dorinel Munteanu și Ovidiu Burcă au avut reacții total opuse după victoria Oțelului Galați în deplasarea cu Dinamo. „Neamțul” este bucuros de atitudinea arătată de jucătorii săi și a transmis că victoria împotriva „câinilor” este munca depusă de fotbaliști de un an.

ADVERTISEMENT

Dorinel Munteanu a fost întristat însă de unele scandări ale fanilor dinamoviști: „Felicit echipa. Am văzut un plus de atenție, de atitudine, de caracter.

Am dominat meciul, în primul rând, e o muncă de uin an de zile, în care le-am spus jucătorilor să creadă în potențialul lor.

ADVERTISEMENT

Am demonstrat și în Liga 3 că munca dă roade. Trebuie să câștigăm meciurile de pe teren propriu, ce luăm în deplasare e un bonus.

Dinamo a fost susținută de mulți suporteri, trebuia să fie un atu pentru ei, dar și ei mai au multă muncă. Mi s-a părut prea ușor acordat penalty-ul lor”.

ADVERTISEMENT

„Bun era începutul sezonului dacă aveam șase puncte. Avem ca obiectiv să intrăm în play-off, ceea ce e realizabil. Avem o liniște, dar liniștea nu câștigă meciurile, tot băieții sunt cei care câștigă punctele.

Pentru mine, istoria pe care am făcut-o la Dinamo. Îmi pare rău că unii spectatori au cam sărit calul, dar asta e, sunt antrenorul echipei Oțelul Galați și îmi văd interesul.

ADVERTISEMENT

Dinamo mi se pare o echipă bună, dar mai au de muncit ca toate echipele și noi mai avem de muncit!”, a mai spus Dorinel Munteanu.

  • 4 puncte are Oțelul Galați după primele două etape ale sezonului de Liga 2

Ovidiu Burcă, dezamăgit după prima înfrângere din istorie a lui Dinamo în Liga 2

Ovidiu Burcă a vorbit după înfrângerea suferită de Dinamo cu Oțelul Galați, fiind dezamăgit de unele greșeli ale jucătorilor săi, dar s-a resemnat spunând că știe unde a ajuns și în ce moment al istoriei se află „câinii”. Ovidiu Burcă a oferit un interviu în exclusivitate pentru FANATIK, în care a vorbit despre problemele de la club:

„Din păcate, nu am reușit să luăm niciun punct astăzi. Dezamăgiți, dar știm care e situația. Eu știu unde am venit… asta e situația. Avem mult de muncă. Cu răbdare, vin și rezultatele.

Tot sperăm că după ce s-a întâmplat în ultimii ani, după retrogradarea asta nenorocită, stabilizăm lucrurile. Și iluziile astea trebuie să aibă un fundament. 

Nu vreau să vorbesc despre ce a fost înaintea mea. Pot să spun doar că trebuie să rămânem echilibrați. Am jucat fără personalitate, avem foarte mulți jucători tineri, așa se călesc.

Din păcate, ăsta e clubul, istoria te îndeamnă să câștigi fiecare meci, iar oamenii asta vor. Ori reziști la presiunea asta, ori nu”.

„Tinerii ca să fie valoroși, trebuie să joace. Au nevoie de timp și de răbdare. Denis e un portar care a crescut la Dinamo, l-am găsit aici, nu știu dacă a greșit mult astăzi. L-am văzut la antrenamente, l-am văzut ce valoare are, dar trebuie să treacă peste tracul ăsta de meci.

Nu vreau să vorbesc despre arbitraj, chiar dacă au fost unele inexactități, dar trebuie să ne uităm la noi. Suntem departe de ceea ce trebuie să arătăm! 

Nu trebuie să ne abatem de la drumul nostru, chiar dacă e greu la Dinamo când pierzi”, a mai spus Ovidiu Burcă.

  • 3 puncte are Dinamo după primele două etape ale sezonului de Liga 2
ADVERTISEMENT