Cele mai citite

Reacţii după victoria senzaţională în faţa Serbiei: „Avem o generaţie de excepţie”

Antrenorul României U19, Adrian Boingiu, s-a arătat încântat de prestaţia tinerilor săi elevi în victoria cu Serbia, scor 4-0.
21.03.2018 | 23:23
Reacţii după victoria senzaţională în faţa Serbiei: „Avem o generaţie de excepţie”
ADVERTISEMENT

Selecţionerul îşi laudă jucătorii şi speră ca generaţia aceasta să facă în viitor spectacol şi la naţionala de seniori. „Este o generaţie de excepţie, am reuşit să închegăm o echipă care sper să fie viitorul fotbalului românesc. Nu ne gândeam la un asemenea scor, diferenţa n-a fost chiar aşa de mare, dar noi ne-am dorit mult să începem bine. Meciul cu Serbia e istorie, ne gândim deja la Suedia”, a zis Adrian Boingiu, antrenor al României.

Şi mijlocaşul lui Viitorul, Alexandru Măţan, a explicat de unde vine această performanţă: “Contează mult că jucăm atâţia în Liga 1! Înainte se debuta abia când ajungeam pe la U21. A fost un meci minunat, dar trebuie să continuăm cu rezultatele bune”, a zis Alexandru Măţan.

Andrei Vlad: „Mi-a folosit experienţa cu Lazio”

Portarul Stelei, Andrei Vlad, a vorbit şi el despre experienţa acumulată în meciurile internaţionale“Mi-a folosit dubla cu Lazio, am acumulat experienţă. Ne ajută mult şi faptul că foştii internaţionali ne vizitează înainte de meciuri”.

ADVERTISEMENT

“Cred că s-a văzut că avem o forţă de grup mare, ăsta e atuul nostru, chiar şi într-un meci împotriva Serbiei”, a spus Tudor Băluţă, închizătorul lui Gică Hagi de la Viitorul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria CELE MAI CITITE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri