Fotbal intern

Reacții dure ale dinamoviștilor după apariția filmării cu Magaye Gueye: „Trebuie dat afară. Este șocant!”

15.01.2021 | 16:01
Reactii dure ale dinamovistilor dupa aparitia filmarii cu Magaye Gueye Trebuie dat afara Este socant
ADVERTISEMENT

Au apărut primele reacții ale dinamoviștilor, după ce Magaye Gueye s-a filmat în timp ce consuma șampanie într-un jacuzzi. Florentin Petre și un membru din programul DDB cer plecarea atacantului de la echipă.

În vârstă de 30 de ani, Magaye Gueye este protagonistul unui videoclip făcut astăzi public, pe parcursul căruia se laudă cu stilul său de viață și adresează cuvinte dure, vizavi de situația sa de la Dinamo.

ADVERTISEMENT

Fotbalistul a ținut să precizeze, ulterior, că înjurăturile din clip nu erau adresate clubului, ci lui Pablo Cortacero și celorlalți conducători din „Groapă”. Cu toate acestea, „câinii” nu l-au scutit de critici.

Reacții dure ale dinamoviștilor după apariția filmării cu Magaye Gueye în jacuzzi: „Este șocant”

Primul care a oferit o reacție cu privire la imaginile în care apare Magaye Gueye a fost Florentin Petre, fostul căpitan dinamovist. „Caisă” împlinește astăzi, 15 ianuarie, vârsta de 45 de ani și a confirmat recent informația dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Dinamo ar putea fi preluată de un om de afaceri român, dacă Pablo Cortacero ar accepta oferta de a-și vinde acțiunile în schimbul sumei de 1.000.000 de euro.

ADVERTISEMENT

Florentin Petre a fost surprins neplăcut de imaginile în care Magaye Gueye apare petrecând cu nonșalanță într-un jacuzzi, alături de două femei și un alt bărbat. „Piticul” crede că atitudinea fotbalistului cu origini senegaleze și franceze este inacceptabilă la un club precum Dinamo și că acesta ar trebui să nu mai fie păstrat la club.

„Pentru mine, este şocant ceea ce spune! Poţi să faci ce vrei când eşti liber. Putea să fie şi un băiat, că nu se supăra nimeni (n.n. râde). Problema e când jigneşti şi îţi baţi joc de istoria lui Dinamo. Trebuie amendat şi trimis frumos împachetat, de unde a venit. Trebuie dat afară din ţară! Şi-a bătut joc de toţi suporterii care au investit bani la Dinamo.

ADVERTISEMENT

El a mâncat şi a băut din banii fanilor. Dacă nu ai caracter, nu te ajută nici mintea! Era şi sub influenţa alcoolului. Mi-am dat seama de băiatul asta de când a venit, era de rugby. Ei au venit doar să îşi facă un nume la Dinamo, să îşi revină şi să câştige nişte bani”, a spus Petre conform Prosport.

Și un membru din DDB îl cere plecat pe Gueye: „De 25.000 de euro pe lună, trebuie să arăți ceva”

Și Andrei Gerea, un membru din DDB, a intervenit pentru a-l critica pe atacantul adus la Dinamo în luna octombrie. Gerea consideră că evoluțiile lui Gueye în tricoul alb-roșu nu justifică nici salariul încasat de atacant, nici ieșirea în decor a acestuia.

ADVERTISEMENT

„Pe teren, acest Magaye nu m-a impresionat. Eu, de la bun început, mi-am dat seama că nu poate fi o soluţie bună pentru Dinamo. Sper că acolo, în filmarea publicată, a fost mai convingător, pentru că pe teren nu m-a convins deloc.

Acum, antrenorul trebuie să decidă în cazul lui. Noi vrem să fie dat afară! N-are rost să ne mai încurcăm cu el. Cine e Magaye Gueye? De 25.000 de euro pe lună trebuie să arăţi ceva, dar el s-a trezit în România, unde şampania este bună şi ieftină”, a spus Gerea potrivit aceleiași surse.

ADVERTISEMENT