Fotbal international

Reacții dure din lumea fotbalului intern după arbitrajul de la Sevilla – CFR: ”Numai la Buzău am mai văzut așa ceva” / ”Ăștia de la VAR, niște escroci”

28.02.2020 | 10:13
Reactii dure din lumea fotbalului intern dupa arbitrajul de la Sevilla  CFR Numai la Buzau am mai vazut asa ceva  Astia de la VAR niste escroci
ADVERTISEMENT

CFR Cluj nu a pierdut în ”dubla” cu FC Sevilla din Europa League, însă a părăsit în lacrimi competiția. Acest lucru a fost cauzat de un gol anulat de VAR în finalul meciului din Spania. Decizia brigăzii de arbitrii de joi a adus reacții extrem de dure din lumea fotbalului intern, oamenii din fenomen acuzând decizia VAR-ului.

Reacții dure din lumea fotbalului după arbitrajul de la Sevilla – CFR: ”Numai la Buzău am mai văzut așa ceva”

Printre cele mai vehemente voci care au pus la zid decizia brigăzii VAR de a anula golul lui Alexandru Păun au fost cele ale lui Ciprian Marica și Dumitru Dragomir.

ADVERTISEMENT

Fostul component al echipei naționale, Marica, actualmente patron la Farul Constanța și-a exprimat punctul de vedere pe Facebook în legătură cu faza care decis soarta calificării clujenilor în optimi.

Deși are în mod normal un discurs diplomat, fără jigniri, Marica a comparat maniera de arbitraj din meciul de Europa League cu cea din Liga 2, eșalon în care evoluează formația pe care o patronează.

ADVERTISEMENT

”Jenant arbitrajul din această seară la CFR Cluj cu Sevilla, așa arbitraj numai la Buzău am mai văzut!”, a scris Marica pe site-ul de socializare.

Dragomir: ”Dacă era vorba de City sau Barcelona nu băgau în seamă hențul”

Dumitru Dragomir, fost președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal, a atacat și el arbitrajul de la Sevilla- CFR Cluj. Acesta a spus că CFR a fost dezavantajată pentru că e echipă mică.

ADVERTISEMENT

”Dă-l încolo de VAR. Nu a fost un henț intenționat după părerea mea. Cred că a fost un gol perfect valabil. Toți marii specialiști o să fie de acord cu mine. Dincolo de VAR, echipa lui Dan Petrescu a jucat după știința lui. 

În seara asta (n.r. joi) nu mi-a plăcut arbitrul. Ăia de la VAR sunt niște escroci sau nu știu regulamentul. Dacă era vorba de echipe mari,  ca Manchester City, Real sau Barcelona nici nu băgau în seamă hențul ăsta. FIecare cu părerea lui. Asta e opinia mea”, a spus Mitică la gsp.

ADVERTISEMENT

Marica și Dragomir, contraziși de regulament

În ciuda opiniilor vehemente venite din tabăra CFR-ul și din lumea fotbalului, decizia VAR de la meciul Sevilla – CFR Cluj este una corectă și are la bază regulamentul.

Specialiștii VAR au judecat în spiritul noilor recomandări din august 2019, care prevăd că „orice gol înscris sau creat cu ajutorul mâinii va fi anulat, chiar dacă este accidental”.

ADVERTISEMENT