Sport

Reacții dure după eliminarea rușinoasă a CFR-ului: „Lui Petrescu nu-i mai merge să câștige cinic!” / „În afară de rușinea rezultatului, e rușinea jocului”

MM Stoica și Basarab Panduru au avut o reacție dure la adresa CFR-ului după eliminarea rușinoasă din primul tur preliminar al Champions League, împotriva lui Pyunik Erevan.
14.07.2022 | 01:05
Reactii dure dupa eliminarea rusinoasa a CFRului Lui Petrescu nui mai merge sa castige cinic  In afara de rusinea rezultatului e rusinea jocului
Reacții dure după eliminarea rușinoasă a CFR-ului din primul tur preliminar UCL. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru nu înțelege motivul pentru care echipa lui Dan Petrescu nu a forțat un al doilea gol, mai ales că a deschis scorul încă din minutul 6, prin reușita lui Boateng.

Reacții dure după eliminarea rușinoasă a CFR-ului din primul tur preliminar UCL

MM Stoica a avut o reacție dură după eliminarea rușinoasă a CFR-ului din preliminariile Champions League, fiind de părere că Pyunik Erevan a fost un adversar extrem de accesibil pentru campioana României:

ADVERTISEMENT

Am văzut meciul nostru cu Karagandy, dar miza era cu totul alta. CFR-ul dacă mergea mai departe, era aproape de Conference League. Dacă Pyunik îți pune probleme e rău.

În tur au părut foarte slabi cei de la Pyunik, dar acum au avut ocazii mari cei de la Pyunik. N-am văzut nimic, e bine să câștigi cinic, dar uite că n-a mai mers.

ADVERTISEMENT

Nu mă așteptam ca Pyunik să poată înscrie împotriva CFR-ului, dar că semnale au fost prin campionat, cu goluri primite pe final”.

„Eu știam că Petrescu e un antrenor superstițios, poate s-a schimbat. A făcut schimbări cu fundași și a luat gol, a fost la fel în campionat cu noi, a fost și la alte meciuri. Schimbările astea din ultimele minute ale meciurilor i-au dăunat.

ADVERTISEMENT

Nu se pune problema să plece Petrescu, are contract beton. Nu ne facem doar noi speranțe, își face și Craiova și Rapidul. Noi aveam date certe, acum nu mai avem. Nu cred că o să-și menajeze jucători pentru meciul cu Inter din Andorra.

Petrescu e într-o situație delicată și am fost mereu curios să văd dacă e capabil să gestioneze delicate și acum are ocazia să o demonstreze.

ADVERTISEMENT

Au ajuns la poartă în ciuda jocului cinic, dar ei au ajuns la poartă pe final exact când nu au voie să ajungă și nu au niciun fotbalist, să fim serioși. A luat titlul degeaba! A luat titlul ca să fie în turul doi Conference League cu noi”, a mai spus MM Stoica, la TV OrangeSport.

„Dacă tot îi faci pe slabii ăștia buni, te trezești cu surprize”

Basarab Panduru a fost critic în privința declarațiilor date de Dan Petrescu înaintea meciului, spunând este vina tehnicianului pentru felul în care își laudă adversarii, chiar dacă au un nivel mult sub cel al echipei sale:

„CFR a întâlnit una dintre echipele slabe, dar faptul că tu nu joci nimic în meciul de acasă cu Pyunik mie îmi spune multe.

Mereu când CFR bate cu 1-0, ni se spune că asta a fost tactica. În afară de rușinea rezultatului, e rușinea jocului. Dacă tot îi faci pe slabii ăștia buni, până la urmă iți dau una în cap.

Nu mai vreau să aud că o să vedem noi ce buni sunt unii din Armenia sau mai știu eu de pe unde, că nu mai poți să spui așa ceva”.

„Nu pleacă Dan Petrescu, în plus încă are șanse să mergi în Conference League. De fapt tu ai vrut asta de la început.

Dacă cu ăștia jucăm așa… ei aveau cinci pe fund, patru la mijloc și un atacant”, a mai spus Basarab Panduru.

ADVERTISEMENT