Simona Halep

Fanii adversarelor Simonei, exasperaţi: “Iar cu Halep?”

Simona Halep şi-a aflat adversarele de la Indian Wells, iar suporterii săi de pretutindeni au reacţionat prompt pe marginea tabloului feminin.
06.03.2018 | 15:11
Fanii adversarelor Simonei exasperati Iar cu Halep
ADVERTISEMENT

Liderul mondial din WTA are în turul inaugural bye, astfel că va debuta direct în runda secundă, contra învingătoarei dintre Kristyna Pliskova, locul 77 WTA, şi o jucătoare venită din calificări. Posibila adversară din turul 3 este slovaca Dominika Cibulkova, locul 30 WTA. În optimi, constănţeanca ar putea da peste Kristina Mladenovic, Franţa, locul 15 WTA. Sferturile de finală ar putea aduce un meci revanşă cu Jelena Ostapenko, a şasea jucătoare a lumii, cea care i-a suflat Simonei titlul la Roland Garros 2017. Pentru semifinale, Halep este pe partea de tablou cu Muguruza şi Karolina Pliskova. Simona poate da de Serena Williams doar în finala din California.

Ceremonia de tragere la sorţi a tabloului de la Indian Wells a fost aşteptată cu sufletul la gură de către toţi iubitorii sportului alb datorită lipsei din circuit a multor jucători şi jucătoare de top. Imediat după ce s-a aflat traseul virtual al Simonei Halep în California, fanii româncei şi-au exprimat opiniile pe reţelele de socializare.

ADVERTISEMENT

“Nu ştiu ce să simt cu referire la traseul lui Halep”

“Nu este un traseu uşor, dar este gestionabil cu siguranţă”

“Destul de decent”

“Nu văd niciun obstacol real aici… Ar trebui să ajungă până-n semifinale fără să piardă vreun set”

“Relativ uşor pentru Halep”

Simona Halep, un adevărat “blestem” pentru fanii surorilor Pliskova

Aflarea distribuirii pe tablou a jucătoarelor a reprezentat pentru unii suporteri o reală “nenorocire”. Este cazul suporterilor surorilor Pliskova. Karolina şi Kristyna pot da de Halep în drumul spre finală, iar acest fapt conduce, în mod evident, la eliminarea cehoaicelor din competiţie, sunt de părere admiratorii surorilor gemene.

ADVERTISEMENT

“Pliskova în secţiunea lui Halep din nou… surpriză? surpriză? nu!”, au scris pe Twitter administratorii contului de suporteri ai Karolinei Pliskova.

Cea mai bine clasată cehoaică din circuitul feminin de tenis, Karolina Pliskova (5 WTA), o poate întâlni pe Simona Halep în semifinala turneului, iar acest fapt nu le dă pace fanilor, care şi-au luat deja gândul de la trofeu. Nici Karolina nu priveşte cu foarte mult optimism situaţia. “Simonei pur şi simplu îi place jocul meu! Mă rog să nu mai fie pe partea mea de tablou”, declara cehoaica după ce sportiva noastră a învins-o fără drept de apel anul acesta în faza sferturilor de finală la Australian Open, scor 6-3, 6-2. Nici sora geamănă a Karolinei nu face excepţie de la regulă. Kristyna o poate întâlni pe Simona chiar în runda secundă dacă aceasta trece de o jucătoare venită din calificări.

ADVERTISEMENT