Life

Reacții neașteptate după descalificarea Olgăi Verbițchi de la Bravo, ai stil: „S-a drogat sau ce a făcut?”

Descalificarea Olgăi Verbițchi de la Bravo, ai stil a creat un adevărat tsunami în mediul online. Lumea este indignată pentru că nu se comunică motivul.
12.09.2021 | 09:33
Reactii neasteptate dupa descalificarea Olgai Verbitchi de la Bravo ai stil Sa drogat sau ce a facut
ADVERTISEMENT

Fanii Bravo, au stil au reacționat dur în mediul online în urma descalificării Olgăi Verbițchi despre care Fanatik a scris cu câteva ore înainte de difuzarea galei.

Cântăreața basarabeancă a rezistat doar trei zile în cadrul concursului de modă de la Kanal D. Nici măcar nu a prins prima gală, semn că motivul pentru care a fost scoasă din competiție a fost unul destul de grav.

ADVERTISEMENT

Puțin după începerea emisiunii, prezentatoarea Ilinca Vandici a comunicat că Olga a fost descalificată pentru că a încălcat regulamentul, fără să spună în ce fel.

Descalificarea Olgăi Verbițchi de la Bravo, ai stil a produs indignare în mediul online

Fanii show-ului au început să aibă tot felul de supoziții cu referire la motivele pentru care Olga a fost dată la o parte din concurs. Cu atât mai mult cu cât momentele artistei din emisiune au fost printre cele mai apreciate.

ADVERTISEMENT

S-a spus că Olga ar fi postat imagini din culise și a oferit detalii despre emisiune pe care nu avea voie să le ofere din cauza contractului semnat. Doar că acest argument nu stă în picioare deoarece absolut toate fetele au postat poze și filmulețe pe conturile de socializare, iar ele nu au fost sancționate în niciun fel.

Enigma descalificării Olgăi a creat rumoare atât pe pagina oficială a emisiunii de Instagram, cât și pe Facebook. Majoritatea comentariilor sunt unele de indignare, telespectatorii dorind să afle ce a făcut fosta câștigătoare X Factor atât de grav.

ADVERTISEMENT

„Olga este descalificată pentru că a întârziat de mai multe ori”

„Ati dat-o afară pe Olga, dar spuneți motivul! S-a drogat, sau ce a făcut? V-a luat la bătaie? Pe tonciuleasa nu ați dat-o afară, deși merita lucrul ăsta.

Sunteți niște PANARAME cu toții.; Olga este descalificată pentru că a întârziat de multe ori. Chiar s-a întâmplat să nu se prezinte deloc. ??Cu plăcere;

ADVERTISEMENT

Mie îmi place OLGA… dar voi ați găsit repede s-o descalificați! Urât din partea voastră. ? Probabil vine o alta … cu pile! De aceea ați procedat așa!”, sunt câteva dintre comentariile apărute în urma descalificării Olgăi, pe Facebook.

Concurenta va fi înlocuită de o altă vedetă extrem de cunoscută, al cărei nume va lua prin surprindere pe toată lumea. Miercuri, 15 septembrie, publicul o va cunoaște pe concurenta nouă, despre care vă spunem că vine de la PRO TV.

 

ADVERTISEMENT