A răbufnit după înfrîngere: “Alergăm ca înecaţii! Nu am ce jucători să aduc, liberi au rămas doar ciurucurile!”

Răzvan Scarlat   
in Fotbal intern
13/08/2016, 23:21
A răbufnit după înfrîngere: “Alergăm ca înecaţii! Nu am ce jucători să aduc, liberi au rămas doar ciurucurile!” GALERIE FOTO

Ionuţ Popa, antrenorul lui ACS Poli Timişoara, este dezamăgit de jocul prestat de echipa sa şi susţine că nu are, în clipa de faţă, ce fotbalişti să aducă pentru a întări echipa.

“Nu mai vreau să aud de arbitrii, să face tot ce doresc, să dea şi foc la stadion. Mă interesează doar echipa mea. Jucătorii mei şi-au dat duhul pe teren în Cupa Ligii, cei de la Astra au stat. Poate a intervenit şi oboseala. Fotbaliştii au vrut, dar nu au putut.

Alergăm ca înecaţii pe teren, atît putem. Ce jucători să mai aduc acum la echipă? Liberi de contract au rămas doar ciurucurile! Am introdus pe teren jucători care au fost foarte, foarte slabi. Ne-a dat peste cap ce s-a întîmplat cu Rapid. Noi ne-am pregătit pentru liga a doua, acolo am fi defilat cu acest lot. Ni s-a promis că va veni un investitor, care va aduce jucători, dar nu s-a mai întîmplat asta”, a spus Popa.

“Astra este mult mai slabă faţă de anul trecut!”

Cătălin Straton, portarul lui ACS Poli Timişoara, este dezamăgit de faptul că echipa sa încasează goluri la fiecare partidă.

“Este frustrant că am pierdut, dar noi sîntem principalii vinovaţi. Antrenorul nu are nici o vină. Ci noi, jucătorii, care ratăm din toate poziţiile şi greşim copilăreşte. Este foarte greu să ne mai salvăm de la retrogradare. Am jucat şi cu echipe bune, dar asta nu o scuză. Este păcat că încasăm cîte două, trei goluri la fiecare partidă.

Astra avea cuţitul la os şi s-a montat mai bine ca noi. Astra este o echipă mult mai slabă faţă de cea de anul trecut. Au fost penalty-uri la ambele faze, felicit brigada de arbitri. La ACS Poli este, undeva, o lipsă de valoare pentru că pierdem foarte uşor. Dar asta este treaba staff-ului, a conducerii. Sper să obţinem şase puncte din următoarele două partide de pe teren propriu, cu CS U Craiova şi CFR Cluj”, a spus Straton.

“Echipa giurgiuvenilor este Dunărea, nu actuala formaţie!”

Marius Croitoru a ţinut să felicite Astra pentru victorie, însă a ţinut să atragă atenţia că actuala formaţie nu reprezintă oraşul Giurgiu.

“Am jucat cu campioana, o echipă foarte bună, chiar dacă a pierdut anumiţi jucători. Acest început de campionat a fost mai dur pentru noi, am jucat inclusiv cu Dinamo. Trebuie să recunoaştem superioritatea echipei din Giurgiu şi că noi nu aveam dreptul să jucăm în Liga 1. Dar regulamentele nu sînt făcute pentru noi. Cu tot respectul pentru Astra, dar echipa giurgiuvenilor este Dunărea”, a spus Croitoru.

Ştirea MOMENTULUI

Becali vrea să profite de tensiunile de la Craiova: “Dau 3 milioane pe Mitriţă”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×