Sport

Reacții vehemente după ce FCSB l-a numit antrenor pe Charalambous: „Aruncă bine mingea cu mâna” / „Pur și simplu înșeli fotbalul”

Numirea lui Elias Charalambous pe banca tehnică a FCSB-ului a stârnit mai multe reacții vehemente la adresa antrenorului în platourile TV.
31.03.2023 | 09:25
Reactii vehemente dupa ce FCSB la numit antrenor pe Charalambous Arunca bine mingea cu mana  Pur si simplu inseli fotbalul
Reacții vehemente după ce FCSB l-a numit antrenor pe Charalambous. Sursă foto: fcsb.ro
ADVERTISEMENT

Basarab Panduru și Florin Răducioiu nu privesc cu ochi buni venirea tehnicianului din Cipru la FCSB, explicând motivele pentru care nu consideră că acesta va avea un cuvânt de spus la echipă. Venirea lui Elias Charalambous la FCSB a fost dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

Reacții vehemente după ce FCSB l-a numit antrenor pe Charalambous

Basarab Panduru și Florin Răducioiu au avut reacții vehemente după ce FCSB l-a numit pe Elias Charalambous pe postul de antrenor principal: Gigi e A1, Pintilii e A2, Filip a stat în picioare, nu-l mai pui A17, deci e A3, Neubert e A4, Ovidiu Petre e un A5.

ADVERTISEMENT

Acum el vine și e un A5-A6. Mie mi-a plăcut știi ce bine aruncă mingea cu mâna? L-am văzut în câteva secvențe ce putere avea când arunca mingea”.

„Eu cred că FCSB s-a interesat dacă e bine să aduci un străin ca să fentezi regulamentul FRF-ului. Nu degeaba aduci un străin la echipă, știai de la început de ce îl aduci”, a mai spus Basarab Panduru, la TV OrangeSport.

ADVERTISEMENT
  • 42 de ani are Elias Charalambous

„De ce să-l plângi? Ia 5.000 de euro lunar și nu face nimic”

Basarab Panduru a continuat și a vorbit despre faptul că Elias Charalambous nu trebuie să trezească sentimente de milă, pentru că el ia un salariu bun fără să facă nimic: „Cum poți să spui că nu e antrenor, când îl vezi că e la antrenament?

N-ai ce să-i faci când stă și se implică. El vrea, probabil, dar cred că știe de la început. Strizu a crezut că nu știe, dar de fapt știa foarte bine. Ăsta ce știe? Ce crede el acum că face?”.

ADVERTISEMENT

„Am văzut că unii îl plâng. De ce să-l plângi? A venit, ia 5.000 de euro pe lună fără să facă nimic, de ce să-l plângi? E o șmecherie de-a lor, o chichiță. Ei spun că au nevoie de licența lui și îi dau la schimb 5.000 de euro”, a mai spus Basarab Panduru.

„Eu nu aș accepta, pur și simplu înșeli fotbalul. Nu aș accepta să fiu un antrenor executat, chiar dacă mi-ar da 20.000 de euro, chiar n-aș vrea”, a reacționat și Florin Răducioiu.

ADVERTISEMENT

Până să fie antrenorul FCSB-ului, Elias Charalambous le-a mai pregătit pe AEK Larnaca, Ethnikos și Doxa Katokopias. În sezonul 2012-2013, acesta a evoluat în România, la FC Vaslui.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 2,32 este cota pentru „peste 2,5 goluri” la Sepsi – FCSB

ADVERTISEMENT