Fotbal intern

Reacții virulente pe pagina celor de la Hermannstadt! Anamaria Prodan, jignită: „Ești sluga ciobanului”

26.10.2020 | 22:57
Reactii virulente pe pagina celor de la Hermannstadt Anamaria Prodan jignita Esti sluga ciobanului
ADVERTISEMENT

Prestația lui Hermannstadt din meciul cu FCSB nu le-a picat deloc bine fanilor sibieni. În timpul partidei de pe Național Arena, suporterii echipei lui Ruben Albes au refulat pe pagina de Facebook a clubului.

Fotbaliștii antrenați de tehnicianul spaniol au fost acuzați că nu și-au apărat corect șansele în fața echipei lui Anton Petrea.

ADVERTISEMENT

Principala țintă a susținătorilor lui Hermannstadt a fost Anamaria Prodan.

Fotbaliștii lui Hermannstadt, acuzați de blat: „Echipa câștigătoare a fost decisă undeva în birouri”

Fanii lui Hermannstadt nu s-au împăcat deloc cu ideea că echipa lor favorită nu a avut nicio șansă în fața lui FCSB. Deși nu au câștigat decât o dată în fața roș-albaștrilor și atunci în Cupa României, sibienii i-au acuzat pe fotbaliștii lui Ruben Albes că au avut alte interese.

Asta înseamnă să fii sluga ciobanului”,

În România s-a jucat fotbal doar până când au apărut casele de pariuri ca ciupercile după ploaie. Apoi totul a fost despre pariuri… Blaturi și echipa câștigătoare a fost decisă undeva într-un birou de niște băieți deștepți”,

ADVERTISEMENT

FCSB – Coasta de Fildeș 4-0 la pauză. Mulțumim, Ana, că l-ai adus pe Florică la Sibiu, e cea mai mare speranță a fotbalului românesc. Iți mulţumim și pentru toate berzele transferate la începutul sezonului… Numai talente”,

„Pai dacă Anamaria Prodan și-a dorit să marcheze cât mai multe goluri Denis Man decât o victorie a Sibiului să-i crească cota… Așa trebuie să joace astăzi Sibiul, nu cred că sunt ei chiar atât de slabi”, au fost doar câteva dintre reacțiile culese de pe pagina de Facebook a lui Hermannstadt.

ADVERTISEMENT

Meciul din etapa a opta a acestui sezon de Liga 1 a reprezentat a șasea confruntare dintre FCSB și Hermannstadt. Înainte de acest duel, echipa lui Petrea avea cinci victorii, în timp ce sibienii se impuseseră o singură dată. S-a întâmplat pe 1 martie 2018, în Cupa României, atunci când cei de la Hermannstadt evoluau în Liga 2 și câștigau cu scor de neprezentare.


  • Cota BETANO pentru Chindia – FCSB: 1,90 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT