Fotbal international

Reacțiile dure din presa internațională după incidentul de la meciul România – Suedia. “Josnicul abuz rasist al fanilor români!”

16.11.2019 | 10:25
Reactiile dure din presa internationala dupa incidentul de la meciul Romania  Suedia Josnicul abuz rasist al fanilor romani
ADVERTISEMENT

Meciul dintre România și Suedia, scor 0-2, nu a fost lipsit de incidente, iar reacțiile dure ale presei internaționale au apărut imediat după ce Alexander Isak a fost ținta suporterilor echipei naționale a României care au fost prezenți pe Arena Națională. Atacantul lui Real Sociedad a fost huiduit de ultrașii români ori de câte ori atingea balonul, iar arbitrul a oprit preț de câteva minute partida.


  • (P) Cota EXCLUSIVĂ Fortuna: 2.05 este cota pentru ”2” la meciul Rusia – Belgia. Vezi aici toate cotele
ADVERTISEMENT

Reacțiile dure din presa internațională după incidentul de la meciul România – Suedia

The Sun: ”Meciul Suediei a fost oprit după josnicul abuz rasist al fanilor români la adresa atacantului Alexander Isak. Acesta a fost huiduit la fiecare atingere a balonului de fanii gazdelor și, în ciuda abuzului, nu a ripostat, continuând să joace cu curaj.”

Daily Mail:‘Meciul câștigat de Suedia în România a fost întrerupt, după abuzul rasist al fanilor gazdelor la adresa atacantului Alexander Isak… dar starul lui Real Sociedad a fost sufletul petrecerii la final. Partida a fost oprită, acesta fiind primul pas făcut de UEFA conform noului protocol. Jucătorul de 20 de ani a fost huiduit de fani la fiecare atingere de balon. El a intrat pe teren în minutul 78 și s-a confruntat cu acest abuz imediat. Cei din stadion au fost avertizați și jocul a continuat.”

ADVERTISEMENT

Euronews: ”Abuz rasist la adresa lui Isak în România – Suedia. Bucuria calificării Suediei la EURO 2020 a fost stricată de abuzul rasist la adresa atacantului, în momentul în care a fost introdus pe teren în minutul 78, în locul lui Marcus Berg.”

După eșecul suferit pe teren propriu cu Suedia, scor 0-2, echipa națională a României mai are de jucat un singur meci din Grupa F. Tricolorii lui Cosmin Contra se vor duela cu Spania, luni, 18 noiembrie, de la ora 21.45, pe stadionul Wanda Metropolitano. Partida va fi LIVE VIDEO pe FANATIK.

ADVERTISEMENT