Life

Reacțiile Faimoșilor după ce Andreea Antonescu s-a alăturat Survivor România 2021: „E Alexandra Stan doi”

27.02.2021 | 16:18
Reactiile Faimosilor dupa ce Andreea Antonescu sa alaturat Survivor Romania 2021 E Alexandra Stan doi
Reacțiile Faimosilor după ce Andreea Antonescu s-a alăturat Survivor România: "E Alexandra Stan doi" Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Andreea Antonescu s-a alăturat Faimoșilor la Survivor România 2021. Reacțiile membrilor echipei au fost neașteptate, unii fiind de părere că este Alexandra Stan doi.

Solista de la Andre a spus că este de părere că acest show de supraviețuire va fi o experiență de neuitat. Artista dorește să-și depășească limitele și să demonstreze că nu este doar o femeie talentată, ci și o luptătoare.

ADVERTISEMENT

Colegii din echipa Faimoșilor au avut reacții diverse. Unii s-au bucurat, în timp ce alții s-au arătat dezamăgiți și sunt convinși că în doar două săptămâni va dori să se întoarcă  în România.

Reacțiile Faimoșilor după ce Andreea Antonescu s-a alăturat Survivor România 2021: „E Alexandra Stan doi”

Andreea Antonescu a mers în Republica Dominicană și este gata să dea tot ce poate pentru a-și ajuta echipa. Unii dintre Faimoși nu au fost prea încântați de sosirea acesteiea.

ADVERTISEMENT

Culiță Sterp s-a declarat dezamăgit, nu de noua coechipieră, ci pentru că Războinicii au primit trei alți concurenți: „am o stare bună de spirit, suntem bine, ne-am înțeles bine, nu au mai existat certuri, mergem înainte. Am o presimțire că suntem dezavantajați, pentru că lor le-au venit forțe proaspete, nouă doar una”.

„O să aducă și Andreea două puncte, avem încredere în ea, s-a antrenat ieri. O să vedeți că o să aducă două puncte. O vreau pe Georgiana înapoi”, a adăugat acesta.

ADVERTISEMENT

Zanni a dezvăluit că majoritatea membrilor echipei o aseamănă pe Andreea Antonescu cu Alexandra Stan: „colegii spun că e Alexandra Stan doi, dar nu. Alexandra nu trecea de o scară, ea avea frici”.

Cu toate acestea, el este de părere că nu o să facă față competiției: „Andreea nu are multe frici, dar nici vână în sânge. Ea nu știa să arunce, picior cu mâna greșită. Sunt oameni care au nevoie de instrucțiuni pentru membrele pe care le au. Nu mi se pare că are vreo șansă să se mobilizeze, e imposibil”.

ADVERTISEMENT

În schimb, Cătălin Moroșanu s-a declarat încântat de venirea cântăreței și nu a fost singurul. Elena Marin a fost și ea fericită să o vadă. Cele două sunt bune prietene în viața de zi cu zi.

ADVERTISEMENT