ADVERTISEMENT
Simona Halep

Reacțiile fanilor după victoria fulger a Simonei Halep cu Jennifer Brady: „Merită să fie din nou pe locul 1!”

Autor: Andrei Șchiopu | 21.02.2020 | 19:27
Reacțiile fanilor după victoria fulger a Simonei Halep cu Jennifer Brady: „Merită să fie din nou pe locul 1!”
Simona Halep. Sursă foto: hepta.ro

Simona Halep a reușit să câștige lejer partida cu Jennifer Brady din semifinalele WTA Dubai, 2-0 (6-2, 6-0), iar fanii româncei au luat cu asalt rețelele de socializare pentru a o felicita pe „Simo”.

ADVERTISEMENT

Reacțiile fanilor Simonei Halep după victoria cu Jennifer Brady

Fanii Simonei Halep au fost încântați de victoria pe care Simona Halep a obținut-o în fața lui Jennifer Brady și au lăsat mai multe mesaje de susținere înainte finalei cu Elena Ribakina, dar și de încântare după performanța din semifinală.

„E ireal ce a făcut Simona! Merită să fie din nou pe locul 1”, sau „Superb! Bravo Simona Halep!”, au fost doar câteva din sutele de mesaje primite de româncă pe rețelele de socializare.

„Am mers să-mi fac mâncare și când m-am întors Halep bătuse”

Reacțiile fanilor la adresa Simonei au continuat să apară, iar unii dintre aceștia au ratat finalul meciului, pentru că s-au dus să-și facă mâncare, neaștptându-se ca Simona să termine atât de repede confruntarea.

ADVERTISEMENT

„Am mers să-mi fac mâncare și când m-am întors Halep bătuse” și „Săraca Brady! Nu a avut nicio șansă în fața Simonei! Pun pariu că nu s-a așteptat la asta!”, au fost alte reacții venite din partea fanilor.

„Nu am văzut-o de mult timp pe Simona jucând atât de bine. Meciul cu Ribakina pare doar o formalitate. Hai Simona”, a mai scris un alt fan pe Twitter.

„Este o adversară foarte dificilă, puternică și va fi o provocare să joc împotriva ei. Am venit aici să câștig și să joc cât se poate de bine”, a spus Simona Halep despre Elena Ribakina.

ADVERTISEMENT
  • 27 de ani a împlinit Simona Halep pe 28 septembrie
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!