Sporturi

Reacțiile fanilor Simonei Halep, după ce Iga Swiatek a spulberat-o 6-1, 6-2! “Parcă am asistat din nou la meciul cu Ostapenko”

04.10.2020 | 13:21
Reactiile fanilor Simonei Halep dupa ce Iga Swiatek a spulberato 61 62 Parca am asistat din nou la meciul cu Ostapenko
ADVERTISEMENT

Iga Swiatek a spulberat-o în primul set pe Simona Halep, numărul 2 mondial, scor 6-1, după ce început în forță și a condus cu 3-0, apoi a mai făcut un break, iar Halep nu a reușit să își facă jocul obișnuit.

Poloneza de 19 ani, a condus clar și la mingile câștigătoare unde a dominat-o pe tensimena noastră: 17-4! Simona a avut și două duble greșeli, fiind forțată constant la eroare de jocul agresiv al lui Swiatek.

ADVERTISEMENT

Setul al doilea a început cu încă un break pentru poloneză care s-a desprins la 2-0, dar Simona a revenit în joc și și-a făcut serviciul, scor 2-1. Poloneza o avertiza pe Halep că îi va pune mari problemă, iar victoria lejeră cu Eugenie Bouchard care era într-o revenire de formă spune multe. Swiatek rămâne în prim plan și continuă la un nivel foarte bun și se desprinde la 5-1! Simona a reușit să își câștige serviciul încă o dată dar Swiatek nu a mai scăpat meciul din mână și se califică în sferturile de finală la Roland Garros!

Cum au reacționat pe twitter fanii Simonei Halep după șocul din primul set

Jocul foarte bun al polonezei a suprins pe toată lumea, dar mai ales pe Simona Halep, care nu și-a putut face jocul obișnuit. Fanii numărului 2 mondial și-a vărsat frustrarea pe internet, pe măsură ce Simona devenea mai nervoasă și mai frustrată. Iată câteva din mesajele de pe twitter ale fanilor.

ADVERTISEMENT

Un fan al Simonei Halep a declarat înfrângerea Simonei după doar primul set: ,,Halep e deja eliminată”, a scris supărat un internaut deși setul 1 abia se încheiase.

Halep este deja eliminata!

Și nu a fost singurul, mulți internauți declarând că parcă revâd meciul cu Ostapenko din finala din 2017: Mental, Halep este deja înfrântă. Întrebarea este, o privim acum pe viitoare câștigătoare a turneului de la Roland Garros?”, a mai scris un fan impresionat de jocul polonezi Swiatek.

ADVERTISEMENT

Un alt fan al tenisului a remarcat asemănarea acestui meci cu cel jucat de Halep cu Ostapenko: ,,Asistăm din noul la meciul Halep versus Ostapenko din 2017. Rolul Jelenei este jucat de Iga Swiatek”, a mai spus un fan.

Simona Halep este eliminată de la Roland Garros deși era favorita numărul 1!

Fanii tenisului nu și-au pierdut simțul umorului după eliminarea Simonei Halep, iar Ashley Barty își va păstra locul 1 în clasamentul WTA, fiind probabil la fel de feriită ca Swiatek la finalul meciului: ,,Ashley Barty după ce a aflat rezultatul meciului Simonei Halep”, s-a amuzat unul dintre fani.

ADVERTISEMENT

Un alt jurnalist a rămas șocat de numărul impresionat de lovituri câștigătoare al polonezei: ,,La 19 ani, Iga Swiatek a avut 30 de lovituri direct câștigătoare și a bătut-o pe favorita Simona Halep, 6-1, 6-2, reușind să ajungă în premieră sferturile de finală ale unui turneu de grand slam. Asta a fost incredibil!”, a scris jurnalistul Jose Morgado, vizibil șocat.

Iwa Swiatek a jucat perfect și e clar că merită calificarea în sferturi, unde va juca cu învingătoarea dintre Martina Trevisan (locul 159 WTA) și Kiki Bertens (locul 8 WTA).

 

ADVERTISEMENT