Fotbal intern

Reacțiile fanilor Universității Craiova după noile transferuri: „Câmpanu e sculă, Ofosu are lacune la finalizare”

06.10.2020 | 10:46
Reactiile fanilor Universitatii Craiova dupa noile transferuri Campanu e scula Ofosu are lacune la finalizare
ADVERTISEMENT

Perioada de transferuri s-a închis, echipele din Liga 1 au realizat mai multe mutări pe ultima sută de metri, iar una dintre cele mai active formații a fost Universitatea Craiova.

Oltenii l-au vândut pe Valentin Mihăilă în Italia, la Parma și au adus patru jucători în ultima zi de mercato. FANATIK a anunțat în exclusivitate numelor celor patru . Câmpanu, Ofosu, Mamut și Căpățînăsunt noile achiziții ale Științei, iar aceștia vor trebui să pună umărul la îndeplinirea obiectivului de a câștiga campionatul.

ADVERTISEMENT

Imediat după anunțurile oficiale, au apărut și reacțiile fanilor Universității Craiova după noile transferuri ale echipei. Cele mai multe semne de întrebare sunt în dreptului atacantului croat Ivan Mamut.

Reacțiile fanilor Universității Craiova după noile transferuri ale echipei: „Câmpanu e sculă, Ofosu are lacune la finalizare”

Oficialii Universității Craiova au fost nevoiți să caute soluții pentru ofensiva echipei, după ce Elvir Koljic s-a accidentat grav, iar Valentin Mihăilă a fost vândut la Parma. Astfel, în ultima zi a perioadei în care se puteau face transferuri, Craiova a semnat cu trei jucători de profil ofensiv, dar și un mijlocaș central. Doi au fost aduși de la FC Botoșani, iar unul din Croația.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat numele fotbaliștilor. George Câmpanu, 19 de ani, este văzut de conducerea clubului din Bănie ca un fotbalist de viitor, fiind monitorizat timp de doi ani de zile. Contractul cu Știința a fost încheiat pe o perioadă de cinci ani, astfel că jucătorul de atac va avea destul timp pentru a crește. La postarea în care era anunțată mutarea, fanii au început să-și dea cu părerea. În ceea ce-l privește pe Câmpanu, reacțiile au fost, în general, bune. „E o super achiziție! Un stângaci cu mult potențian! Bine ai venit, George”, „Un transfer foarte bun, în sfârșit, am ochit pe cineva de viitor” sau „Bine ai venit, ai grijă să marchezi goluri și să ai prezențe, nu să-ți faci tatuaje ca cel de pe gât” au fost câteva dintre mesajele pozitive. Așa cum se întâmplă, au apărut și comentarii negative și cel mai invocat lucru era faptul că jucătorul nu este văzut ca un titular cert: „Nu era titular nici la Botoșani și vine să ne bătem cu CFR-ul”, „un jucător pentru viitor, nu pentru prezent”.

Universitatea Craiova a bătut palma și cu Reagy Ofosu, 29 de ani, jucător mult mai experimentat decât internaționalul U21. Jucătorul care poate evolua aproape pe orice post în atac a fost bine primit de fani, însă aceștia au remarcat problema care va trebui remediată de jucător: „Satisfăcător, se putea și mai bine! Un jucător cu o viteză bună, combinativ, cu o forță fantastică de pătrundere, dar cu mici lacune la finalizare!”

ADVERTISEMENT

Mihai Căpățînă a fost transferat pentru a întări linia de mijloc a Craiovei. Născut în Slatina, jucătorul adus de la FC Voluntari are 24 de ani, dar a strâns deja 165 de meciuri în tricoul ilfovenilor, timp în care a înscris de 19 ori și a oferit 12 pase decisive. A fost și căpitan al echipei cu care a cucerit Cupa României și Supercupa. Ofertat și de FCSB, Căpățînă a ales echipa fanion a regiunii în care s-a născut și este „leu” cu acte în regulă. Suporterii au fost entuziasmați de mișcarea efectuată: „Bine ai revenit acasă, oltene”, „ăsta da transfer, cred că e cel mai bun”.

Semne de întrebare la Ivan Mamut. Așteptări mari, dar și comparații cu Elvir Koljic

Ivan Mamut, atacantul croat de 1,92, este surpriza pregătită de „Campioana unei mari iubiri” pentru acest sezon. Cotat la 650.000 de euro, Mamut vine din liga a doua a Croației, de la Inter Zapresic, având trei goluri în actualul sezon. Chiar dacă vine din eșalonul secund, fotbalistul era obișnuit cu prima ligă și chiar a marcat șase goluri în sezonul 2019-2020. Junioratul și l-a făcut la Hajduk Split, formația legendară a Croației.

ADVERTISEMENT

Aici, suporterii olteni s-au contrat destul de tare, deoarece Ivan Mamut reprezintă un necunoscut pentru suporterul de rând: „Sper să nu fie un fel de Glavina 2”, „în afară de Koljic, toți atacanții au fost praf”, „felicitări staff-ului tehnic al Universității Craiova pentru profesionalism” sau „anul acesta o să fim, cu siguranță, campioni.” au fost câteva din mesaje. Problema cea mai mare cu care va trebui să se confrunte Mamut va fi comparația cu Elvir Koljic. Bosniacul a avut cifre extraordinare în tricoul alb-albastru, iar fanii au mari așteptări de la orice jucător care îi va lua locul.


  • (P) Cota BETANO pentru Dinamo – Craiova : 1.47 este cota pentru “Șansă dublă X2”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: