Fotbal international

Reacțiile nebune ale fanilor lui Fenerbahce după înfrângerea cu Galatasaray! Echipa lui Terim nu mai câștigase de 21 de ani pe „Șukru Saracoglu”. VIDEO

24.02.2020 | 13:57
Reactiile nebune ale fanilor lui Fenerbahce dupa infrangerea cu Galatasaray Echipa lui Terim nu mai castigase de 21 de ani pe Sukru Saracoglu VIDEO
ADVERTISEMENT

Galatasaray a câștigat derby-ul din deplasarea cu Fenerbahce, 3-1, iar fanii lui „Fener” nu au putut accepta înfrângerea, mai ales că aceasta a venit după o pauză de 21 de ani de când Galatasaray nu mai câștigase pe „Șukru Saracoglu”.

Pe rețelele de socializare au apărut mai multe filmulețe în care fanii lui Fenerbahce și-au distrus televizoarele sau alte obiecte din casă, în timp ce un suporter aflat pe stadion s-a dat cu capul de scaunele arenei.

ADVERTISEMENT

Reacțiile nebune ale fanilor lui Fenerbahce după înfrângerea cu Galatasaray

Fanii lui Fenerbahce au luat-o razna după ce Galatasaray s-a impus cu 3-1 chiar pe terenul lor, într-un meci care a fost prelungit cu 10 minute și care s-a soldat cu trei jucători eliminați, doi de la „Fener” și unul de la „Galata”.

Fatih Terim nu l-a introdus pe Florin Andone, care a fost doar rezervă la Galatasaray, dar „împăratul” a reușit să-i enerveze la maxim pe fanii rivalei, care au fost surprinși în mai multe filmulețe viralizate pe internet în timp ce și-au distrus mai multe lucruri din casă sau când se dădeau cu capul de scaunele de pe „Șukru Saracoglu”.

ADVERTISEMENT

Până și Ali Koc, președintele lui Fenerbahce, a fost implicat într-o încăierare la finalul meciului.

Galatasaray are din nou șanse la titlu

Chiar dacă a început mai greu sezonul, în urma victoriei cu Fenerbahce, Galatasaray are din nou șanse la titlu, ocupând locul doi în Superliga Turciei, cu 45 de puncte, la egalitate cu Trabzonspor, care are un meci mai puțin.

ADVERTISEMENT

La Galatasaray este legitimat și Florin Andone, care a fost accidentat, dar care a revenit în echipa lui Fatih Terim. Atacantul român a reușit să bifeze în acest sezon 12 meciuri la „Galata” pentru care a înscris trei goluri.

De cealaltă parte, Fenerbahce este departe de renumele pe care îl avea în sezoanele precedente și se clasează doar pe locul șase, cu o serie de patru meciuri fără victorie în prima ligă din Turcia.

ADVERTISEMENT
  • 4.000.000 de euro este cota de piață a lui Florin Andone, conform transfermarkt.com
Tags: