Sport

Presa britanică râde de ”diavoli” după Manchester City – Manchester United 6-3: ”Au fost batjocoriți fără milă”

Manchester United, demolată de presă după umilința de pe Etihad Stadium 3-6 cu Manchester City. La pauză ”cetățenii” aveau deja 4-0.
02.10.2022 | 17:34
Presa britanica rade de diavoli dupa Manchester City  Manchester United 63 Au fost batjocoriti fara mila
Manchester City a pus-o la colț pe rivala Man United. La pauză era 4-0 pentru ”cetățeni” în derby-ul din Premier league. Sursa foto: RTV SLO
ADVERTISEMENT
02-10-2022
15:34

Campioana din Premier League a pus-o la pământ 6-3 pe rivala Man United. Reacții din presă

Manchester City și-a respectat statutul de campioană în Premier League și s-a impus într-o manieră absolută în fața rivalei Man United. ”Cetățenii” au câștigat cu 6-3, după 4-0 la pauză.

”Fețele lui Cristiano Ronaldo și Sir Alex Ferguson au spus totul în timp ce au văzut-o pe Manchester United umilită cu 6-3 de marea lor rivală Manchester City”, a titrat givemesport.com, aluzie la faptul că atacantul portughez a fost uitat pe banca de rezerve, iar legendarul manager al ”diavolilor” a privit împietrit execuția fostei sale echipe.

”Jucătorii, personalul și fanii au fost batjocoriți fără milă după ce echipa lor Manchester United a primit o lecție umilitoare din partea rivalilor locali, Manchester City”, scrie platforma footballtransfer.com.

”Primul derby al orașului Manchester va fi unul pe care Erik ten Hag și-l va aminti toată viața, pentru o mulțime de motive, dar în primul rând pentru că cetăţenii lui Pep Guardiola au ieşit învingători cu 6-3 de pe Etihad Stadium” – Unitedinfocus.com.

”Manchester United a fost umilită. Diavolii au suferit o înfrângere zdrobitoare cu 6-3 în fața campioanei și rivalei Manchester City. Un festival de goluri în prima repriză, care i-a avut în prim-plan pe Erling Haaland și Phil Foden. Ambii și-au completat hat-trick-urile în a doua repriză. A fost o după-amiază dezastruoasă pentru Erik ten Hag” – Strettynews.com.

”Erling Haaland a doborât un record în Premier League. Golgheterul lui Manchester City a devenit primul jucător care a marcat trei hattrick-uri consecutive în tot atâtea meciuri pe teren propriu. Monstru!”, The Sun.

Cel mai așteptat meci al etapei a 9-a din Premier League, derby-ul orașului Manchester, dintre City și United a fost o demonstrație de forță a trupei lui Pep Guardiola. ”Cetățenii” au înscris de patru ori în primele 45 de minute.

Repriza lui Erling Haaland și Phil Foden

Derby-ul orașului Manchester a început cum nu se poate mai prost pentru trupa lui Erik ten Hag și Cristiano Ronaldo. Cu starul portughez țintuit pe banca de rezerve, Man United a încasat primul gol încă din minutul 8.

ADVERTISEMENT

Bernardo Silva l-a văzut excelent demarcat în mijlocul careului pe Phil Foden care a deschis scorul cu o execuție în forță, fără speranțe pentru portarul David de Gea.

A urmat mini-recitalul lui Erling Haaland. Mai întâi a dus scorul la 2-0, în minutul 34, când s-a înălțat imperial pentru a plasa perfect o lovitură de cap. Patru minute mai târziu ”tunetul nordului” a punctat pentru 3-0.

ADVERTISEMENT

Norvegianul putea să facă hattrik-ul , dar a încercat să fie altruist. I-a ieșit pasa decisivă în minutul 43 când s-a sincronizat cu Foden și tabela arăta un incredibil 4-0.

Ce scrie presa după umilința din primele 45 de minute de pe Etihad Stadium

Lecția de fotbal predată de Manchester City rivalei locale în primele 45 de minute nu a rămas fără ecouri în presa britanică și internațională.

ADVERTISEMENT

”Steaua lui Haaland continuă să strălucească, iar lipsa de control a lui United la mijlocul terenului și niciun plan de joc distinct i-a costat enorm”, a titrat Indian Express.

”O jumătate uimitoare de meci pentru City”, notează și Standard.co.uk

”Ei bine, vestea bună pentru United este că au o pauză de 15 minute. Vestea proastă este că apoi trebuie să iasă și să joace încă trei sferturi de oră. Aoleu”, a scris Telegraph.

ADVERTISEMENT

”United a capitulat în derby-ul orașului Manchester”,  – The Sun.

Și fosta vedetă a ”diavolilor”, Roy Keane, a comentat dezastrul din prima repriză a derby-ului cu City.

”Parcă miza jocului este prea mare pentru Manchester United. Ca și cum unii dintre jucători au fost copleșiți de această întâlnire. Nu au mândrie și personalitate”, a scris Roy Keane pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT