Sporturi

Reacțiile presei internaționale după succesul Simonei Halep cu Harriet Dart. Britanica, lăudată pentru evoluția curajoasă

23.01.2020 | 13:10
Reactiile presei internationale dupa succesul Simonei Halep cu Harriet Dart Britanica laudata pentru evolutia curajoasa
ADVERTISEMENT

Simona Halep a avut un meci pe jumătate extrem de lejer în compania britanicei Harriet Dart, în turul 2 la Australian Open. După 6-2 în actul inaugural, românca a avut emoții pe final, atunci când Dart a revenit de la 1-5 la 4-5.

Reacțiile presei internaționale după succesul Simonei Halep cu Harriet Dart

Presa internațională consideră la unison duelul Halep – Dart ca fiind unul în care românca a defilat timp de un set, însă rezistența britanicei din final i-a pus ceva probleme favoritei 4 de la Melbourne.

ADVERTISEMENT

Site-ul WTA remarcă faptul că Simona a ajuns la a 90-a victorie în turneele de Grand Slam și mai punctează că Halep a avut un meci mai greu decât o arată scorul.”

”A fost al 90-lea succes la un Grand Slam pentru Simona. Scorul, aparent unul dezechilibrat, nu arată deloc echilibrul din joc. Dart i-a pus mari probleme campioanei de la Wimbledon, însă nu a avut forța necesară să o răpună în setul 2” 

ADVERTISEMENT

Australienii de la ABC.net remarcă revenirea lui Dart din finalul meciului cu Halep și scriu că publicul de pe ”Rod Laver Arena” a fost de partea ei în al doilea set.

”Simona Halep câștigă meciul de la Australian Open din turul doi, în timp ce mulțimea era alături de Harriet Dart. Numărul 3 WTA părea să defileze contra locului 173 mondial, însă finalul a adus o revenire spectaculoasă a britanicei”

ADVERTISEMENT

Site-ul oficial Australian Open 2020 remarcă nervozitatea Simonei Halep din finalul meciului cu Dart

”Dart a salvat o minge de meci în game-ul 8 al setului secund, iar apoi i-a cauzat ceva emoții Simonei. Frustrarea Simonei a crescut, ea având nevoie de patru mingi de meci pentru a se impune”

ADVERTISEMENT

Britanicii o laudă pe Dart: ”A arătat spirit de luptă”

Și presa din Marea Britanie a lăudat curajul lui Harriet Dart din meciul cu Halep. În 2019, britanica pierdea 0-6, 0-6 cu Maria Sharapova. Acum, aceasta i-a pus mari probleme Simonei în setul secund.

”Harriet Dart a demonstrat mult spirit de luptă în eșecul suferit contra Simonei Halep. A evitat o înfrângere asemănătoare cu cea suferită în urma cu 12 luni la Maria Sharapova (6-0,6-0)”, The Telegraph.

Harriet Dart părăsește Australian Open 2020, dar a oferit o prestație bună pe Rod Laver Arena contra unei mari jucătoare”, Daily Express.

ADVERTISEMENT