ADVERTISEMENT
Sporturi

Reacțiile presei internaționale după succesul Simonei Halep cu Harriet Dart. Britanica, lăudată pentru evoluția curajoasă

Autor: Adrian Baciu | 23.01.2020 | 13:10
Reacțiile presei internaționale după succesul Simonei Halep cu Harriet Dart. Britanica, lăudată pentru evoluția curajoasă
Reacțiile presei internaționale după succesul Simonei Halep cu Harriet Dart. Britanica, lăudată pentru meciul curajos. Sursa foto: hepta.ro

Simona Halep a avut un meci pe jumătate extrem de lejer în compania britanicei Harriet Dart, în turul 2 la Australian Open. După 6-2 în actul inaugural, românca a avut emoții pe final, atunci când Dart a revenit de la 1-5 la 4-5.

ADVERTISEMENT

Reacțiile presei internaționale după succesul Simonei Halep cu Harriet Dart

Presa internațională consideră la unison duelul Halep – Dart ca fiind unul în care românca a defilat timp de un set, însă rezistența britanicei din final i-a pus ceva probleme favoritei 4 de la Melbourne.

Site-ul WTA remarcă faptul că Simona a ajuns la a 90-a victorie în turneele de Grand Slam și mai punctează că Halep a avut un meci mai greu decât o arată scorul.”

ADVERTISEMENT

”A fost al 90-lea succes la un Grand Slam pentru Simona. Scorul, aparent unul dezechilibrat, nu arată deloc echilibrul din joc. Dart i-a pus mari probleme campioanei de la Wimbledon, însă nu a avut forța necesară să o răpună în setul 2” 

Australienii de la ABC.net remarcă revenirea lui Dart din finalul meciului cu Halep și scriu că publicul de pe ”Rod Laver Arena” a fost de partea ei în al doilea set.

ADVERTISEMENT

”Simona Halep câștigă meciul de la Australian Open din turul doi, în timp ce mulțimea era alături de Harriet Dart. Numărul 3 WTA părea să defileze contra locului 173 mondial, însă finalul a adus o revenire spectaculoasă a britanicei”

Site-ul oficial Australian Open 2020 remarcă nervozitatea Simonei Halep din finalul meciului cu Dart

ADVERTISEMENT

”Dart a salvat o minge de meci în game-ul 8 al setului secund, iar apoi i-a cauzat ceva emoții Simonei. Frustrarea Simonei a crescut, ea având nevoie de patru mingi de meci pentru a se impune”

Britanicii o laudă pe Dart: ”A arătat spirit de luptă”

Și presa din Marea Britanie a lăudat curajul lui Harriet Dart din meciul cu Halep. În 2019, britanica pierdea 0-6, 0-6 cu Maria Sharapova. Acum, aceasta i-a pus mari probleme Simonei în setul secund.

ADVERTISEMENT

”Harriet Dart a demonstrat mult spirit de luptă în eșecul suferit contra Simonei Halep. A evitat o înfrângere asemănătoare cu cea suferită în urma cu 12 luni la Maria Sharapova (6-0,6-0)”, The Telegraph.

Harriet Dart părăsește Australian Open 2020, dar a oferit o prestație bună pe Rod Laver Arena contra unei mari jucătoare”, Daily Express.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!