ADVERTISEMENT
Simona Halep

Reacțiile presei internaționale după victoria din finală a Simonei Halep de la WTA Dubai: „Ce meci! Ce duel! Și ce victorie!”

Autor: Andrei Șchiopu | 22.02.2020 | 20:23
Reacțiile presei internaționale după victoria din finală a Simonei Halep de la WTA Dubai: „Ce meci! Ce duel! Și ce victorie!”
Simona Halep. Sursă foto: hepta.ro

Simona Halep a reușit să câștige finala cu Elena Ribakina, după un meci spectaculos, 2-1 (3-6, 6-3, 7-6). Presa internațională a fost încântată de confruntarea dintre cele două, iar mai multe publicații din străinătate au lăudat-o pe româncă pentru efortul depus.

ADVERTISEMENT

Reacțiile presei internaționale după victoria Simonei Halep de la WTA Dubai

Simona Halep a câștigat primul trofeu în 2020 și a reușit să câștige pentru a doua oară în istorie la Dubai, după trofeul cucerit în 2015. Presa internațională a fost încântată de meciul pe care l-a făcut românca, motiv pentru care mai multe publicații din străinătate au lăudat-o.

Dubai Tennis Champs a scris imediat după finala dintre Simona Halep și Elena Ribakina: „Ce meci! Ce duel! Și ce victorie!”,  în timp ce WTA Insider a notat: „Ce meci! Simona Halep întoarce partida și câștigă un meci pe muchie de cuțit cu Ribakina”.

„Săptămână nebună la Dubai pentru Simona Halep!”

Laudele au continuat la adresa Simonei Halep, WTA a scris pe twitter: „Simona câștigă cel de-al 20-lea titlu din carieră după o finală intensă cu starul în devenire Elena Rybakina. Cap de serie numărul 1, Simona s-a luptat din greu pentru a câștiga la Dubai, după aproape două ore și jumătate”.

ADVERTISEMENT

Spaniolii de la As au titrat: „Românca Simona Halep a câștigat pentru a doua oară în carieră turneul de la Dubai. Halep a reușit o revenire meritorie și și-a asigurat cel de-al 20-lea titlu în circuitul WTA”.

„Început spectaculos de sezon pentru Halep. A arătat atât de bine în Australia, până când a fost oprită de Muguruza. Lucruri mărețe le așteaptă pe Simona și Ribakina” , a notat Cristopher Clareley de la NY Times.

Tennis life a scris despre victoria româncei „Halep o învinge pe Ribakina! Meci dificil – fără îndoială a ajutat-o faptul că s-a retras de la turneul de la Doha”, în timp ce Tennis.com a publicat: „Săptămână nebună la Dubai pentru Simona Halep! A supraviețuit în al treilea meci în care a jucat trei seturi și a învins-o pe Elena Ribakina”.

ADVERTISEMENT
  • 20 de trofee a câștigat Simona Halep în carieră
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!