Life

Reacțiile vloggerilor străini la melodia lui WRS, reprezentatul României la Eurovision 2022. Cum suntem cotați la casele de pariuri

Au apărut deja reacții în rândul comunității Eurovision la melodia lui WRS, reprezentantul României în show-ul care va avea loc în luna mai la Torino, Italia.
10.03.2022 | 13:30
Reactiile vloggerilor straini la melodia lui WRS reprezentatul Romaniei la Eurovision 2022 Cum suntem cotati la casele de pariuri
Vloggerii din afară au comentat melodia lui WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022. Foto: Instagram/ Capturi Youtube, canalurile Noosh și Wiwibloggs
ADVERTISEMENT

WRS a fost ales drept reprezentant al României la Eurovision 2022, în finala transmisă de TVR pe 5 martie. Reacțiile publicului din România nu au fost atât de împărțite pe cât se așteptau mulți, cu toate că pe locul 1 la SMS-uri a fost Dora Gaitanovici.

Reacțiile vlogerilor la melodia lui WRS, reprezentantul României la Eurovision 2022

Între Andrei Ursu și Dora a fost o diferență de voturi relativ mică. Juriul a înclinat balanța spre buzoianul care interpretează melodia „Llamame”, primind 12 puncte de la trei dintre cei puși să decidă.

ADVERTISEMENT

Cei mai cunoscuți vloggeri, care an de an comentează melodiile tuturor țărilor, au reacționat și la piesa României. Majoritatea sunt de părere că nu e vreo piesă de senzație, vreo mare creație artistică, însă pariază pe faptul că este catchy.

Le-a sărit în ochi show-ul lui WRS, cei mai mulți fiind fascinați în primul rând de coregrafia pusă în scenă. Și refrenul le-a intrat repede în minte, realizând apoi că melodia poate fi fredonată după prima ascultare. Piesa noastră este ceea ce mulți numesc „guilty pleasure” sau un clișeu destul de reușit, cu priză mai ales la publicul clubăreț.

ADVERTISEMENT

Noosh, una dintre cele mai iubite comentatoare ale Eurovisionului, a declarat pe canalul ei de Youtube că îi place mult melodia și nu s-a putut abține să danseze pe ritmurile flamenco-pop. „E puțin clișeică pentru ce reprezintă concursul Eurovision, dar e foarte catchy, e funny. Cred că multe țări vor rezona cu această melodie, în special cele mediteraneene. Chiar îmi place și mi-aș dori să ajungă în finală”, este analiza făcută de Noosh pe Youtube.

Și băieții de la Wiwibloggs au avut ceva de spus despre melodia „Llamame” a lui WRS. William și Deban s-au bucurat de melodie, remarcând și ei faptul că este genul de piesă care nu lasă indiferent pe nimeni. Deban Aderemi a fost ceva mai optimist cu privire la șansele noastre de a rupe scena la Torino.

ADVERTISEMENT

România, deocamdată doar pe locul 37 la casele de pariuri

„Încurajează diversitatea, unitatea. Va face furori în cluburi”, a spus Deban, care are și o sugestie pentru artistul nostru. Acesta e de părere că melodia merită un revamp și că ar trebui să se insiste mai mult pe anumite efecte de sunet, mai ales la refren.

România este sub Irlanda, dar peste Israel, la casele de pariuri. Foto: eurovisionworld.com

 

Cât despre șansele noastre de a ne califica în finală, după trei ani ratați, lucrurile nu stau tocmai roz. La casele de pariuri, WRS se află la ora actuală abia pe locul 37. În acest moment, dacă e să ne luăm doar după pariori, România nu s-ar califica în finala Eurovision. Peste noi sunt irlandezii și georgienii, iar sub noi în clasamentul pariurilor este Israelul, reprezentat anul acesta de Michael Ben David.

ADVERTISEMENT

Prima în fruntea caselor de pariuri este Ucraina, despre care mulți au comentat că ar câștiga competiția întrucât fanii show-ului sunt puternic afectați emoțional de războiul din această țară. Pe doi se află Italia, iar pe trei Suedia, care încă nu și-a desemnat reprezentantul.

 

ADVERTISEMENT