Sport

Reading, decizie finală în privința lui George Pușcaș. Care e prețul atacantului și ce salariu vrea ”tricolorul”. Exclusiv

George Pușcaș s-a întors în această vară la Reading după împrumutul la Pisa, dar FANATIK a aflat că englezii vor să scape cât mai repede de internaționalul român.
11.08.2022 | 15:04
Reading decizie finala in privinta lui George Puscas Care e pretul atacantului si ce salariu vrea tricolorul Exclusiv
George Pușcaș s-a întors în această vară la Reading după împrumutul la Pisa, dar FANATIK a aflat că englezii vor să scape cât mai repede de internaționalul român. Sursă foto: Twitter Talk Reading
ADVERTISEMENT

Internaționalul român a fost aproape de promovarea în Serie A cu Pisa, însă a pierdut finala brajului împotriva formației patronate de celebrul Silvio Berlusconi, Monza.

George Pușcaș nu mai are viitor la Reading

Rămasă în eșalonul secund, Pisa a avut opțiune de achiziționare definitivă a lui George Pușcaș pentru 2.500.000 de euro, însă a decis să nu activeze clauza și astfel internaționalul român s-a văzut nevoit să se întoarcă la Reading.

ADVERTISEMENT

Doar că englezii, aflați într-o situație financiară dificilă, nu-l mai vor pe atacantul de 26 de ani, care mai are contract până în 2024. FANATIK a aflat că Reading vrea să scape cât mai repede de el, însă își dorește ca transferul să fie definitiv și nu împrumut.

Oficialii clubului din Championship sunt conștienți că salariul de 900.000 al lui George Pușcaș este o adevărată piatră de moară și din această cauză caută să-l vândă în această vară, însă mutarea întâmpină destul de multe probleme.

ADVERTISEMENT

Reading vrea să obțină 2,5 milioane de euro din transferul atacantul naționalei României, dar FANATIK a aflat că marele impediment este faptul că Pușcaș nu vrea să renunțe la niciun ban din salariul actual. Și în acest moment nu sunt multe echipe care să-și permită o astfel de cheltuială.

Pușcaș a refuzat Turcia și Danemarca

Au existat oferte clare pentru George Pușcaș din Turcia și de la FC Copenhaga, campioana Danemarcei, dar negocierile nu au avut finalitate. Faptul că fotbalistul nu acceptă o micșorare a salariului i-a închis porțile la mai multe cluburi din Serie B care și-l doreau.

ADVERTISEMENT

La un moment dat s-a vorbit de negocieri avansate cu formația Cagliari, aflată în căutarea unui atacant după cedarea lui Joao Pedro la Fenerbahce, însă în cele din urmă sarzii au renunțat la ideea aducerii românului.

Interes a mai existat de la alte două cluburi din Serie B, Parma și Bari, dar salariul mare al lui Pușcaș i-au făcut pe italieni să bată în retragere. Ultima înscrisă în cursă pentru un transfer este Como, dar rămâne de văzut dacă se va ajunge la o înțelegere.

ADVERTISEMENT

Tehnicianul Rapidului, Adrian Mutu, a încercat să-l aducă pe George Pușcaș la Rapid în această vară, însă și-a dat seama că efortul financiar pentru salariul acestuia ar fi mult prea mare pentru giuleșteni și totul a picat înainte să înceapă.

ADVERTISEMENT